Mot bättre tider

Sista veckan på slutarbetet, och jag ser ljuset! får hoppas jag blir klar nudå men.
Idag har jag dragit igång med träningen igen, efter att ha varit sjuk av och an. Men nu känner jag mig tillräkligt frisk för att träna, så körde ett 1½ timmes pass idag.
Nujust avnjuter jag en jordgubbssmoothie och ska slänga på någon serie!
Sen så har det varit värsta julafton idag, byxor, och topp inhandlade. Nu ska jag hålla tillbaka och spara pengar tills sommaren.
Chiao!

Peppad

Oväntat så känner jag mig jätte peppad ända från morgonen idag. Awesome!

Påskigt

Där var det påsklovet då. Idag (tekniskt sätt igår) har jag hunnit med mycket. Städat lite, tittat på lite serier, sovit lite, kaffat lite med jenni och varit på bio med Mirva. Vi var på American Pie: reunion.

Hittade också min kanske blivande studentklänning nu på kvällskvisten. Lovely. Jag älskar den, får bara hoppas att jag inte blir ända med långklänning nudå. Vet dock inte om jag kommer visa den riktigt ännu, ska se om jag kanske klickar hem den imorgon.
Nu ska jag ta natten för att orka med morgondagens skoldag. Inte alls på humör efter en veckas då så skönt påsklov!

Rubrik

Bloggningen går sådär. Har inte varit hemma eller haft tid att blogga. Har iaf under de senaste veckorna hunnit vara otroligt sjuk, jobbat lite, fixat med slutarbetet och umgåtts med gulle.

Jag är ännu ledig imorgon vilket är himla skönt. Ska försöka ordna skåp och lådor i mitt rum, kanske försöka träna. Har varit sjuk av och an nu jätte länge så min träning har lämnat helt åt sidan, vilket är jätte tråkigt för jag var så bra igång. Men nu tänkte jag sakta försöka bygga upp min kondition och styrka igen.
Har sovit till ca klockan 1 idag, så nu är jag inte alls trött utan helt rastlös och vet inte vad jag ska hitta på.. Jag menar klockan är redan över 12.

Nästa helg tänkte jag att kameran kanske får följa med, så kanske det kommer upp lite roligare inlägg här. Men vågar inte lova för mycket. Pusshej!
RSS 2.0