Såhär skulle jag gärna gå en höstig morgon till skolan.
 

Moster x2


Ojj vad bra det känns att min systerson har fått en lillasyster. Underbart söt. Grattis till hela familjen! Och till mej som är moster x2 nudå ;)
 

Guld och vitt ska det va.


Såhär pryder jag mina händer dessa höstiga dagar. Försöker införskaffa lite mera guld i min smyckes samling, äger nästan bara silver. Och klart man måste hoppa på trenden men fingertopps ringarna. Mina kommer från H&M. Armband från Gina.
 

Stressigt

Blev visst stressigt att gå i skola. Men detta verkar bli riktigt bra! Har en finfn klass och lärarna har jag hittills gillat. Får massa info om kurser och nästan allt låter så intressant, kan knappt vänta att få börja på med det praktiska.

Hemma i nya lägenheten är det dock kaos, har knappt hunnit packa upp något sen söndags men idag ska det bli ändring på det, vill i alla fall få upp alla mina kläder idag.

Här får ni en bild från igår. Överdriver verkligen inte när jag säger att det är kaos här.

Haha, ni kan kanske förstå att det är otroligt svårt att hitta något man böhöver.. Var är min svarta lädriga notebook?????..
 

Läget

Tänkte checka in läget här med er.
I förrgår och igår tömdes min lägenhet helt och den fick en ny hyresgäst. Bor hos mamma och pappa nu tills skolan börjar och sen kommer jag bo här de gånger jag kommer hem. Så konstigt att bo hemma, i alla fall när det är sånt kaos. Allt är nerpackat i lådor och jag har ingen koll var. Imorgon flyttar vi antagligen så mycket som möjligt till vasa och jag får försöka fixa lite där. Dock blir det svårt att lyfta saker, haha. Var och red min kompis häst igår, skulle hoppa ett hinder på 110cm. Tyvärr kom vi dåligt på och han slängde sig mot sidan medan jag flög över hindret, landade rakt på rumpan och min svanskota fick en rejäl omgång. Men får bita ihop för att få klart dethär flyttaset, jobbigt att bo i lådor.

Nu ska jag med min syster och hennes son på marknad en stund, blir intressant.

XOXO

Kaos

Ahh mina saker tar aldrig slut! Har packat hela dagen och långt över hälften kvar.


Ursäkta för alla dessa instagram bilder men har inte tid för att ta några ordentliga.

XOXO
 

Fytta flytta

Flyttkaos på gång. Fyller låda efter låda med min förmögenhet och mina minnen. Lägenheten töms sakta men säkert. Kommer sakna denna lägenhet, jag har känt mig hemma här fast den har varit lite halvklar hela tiden.

Lite bilder på mitt hem.


Tagna för några veckor sedan då de mesta ännu var på plats.
 

LOFT


Bilderna från pinterest, weheartit och google.

Skulle jag få bestämma så skulle jag bo i någon ombyggd gammal fabriksbyggnad med stora fönster och betong golv. Här är lite inspiration hur det skulle kunna de ut.
 

Söndag, igen

Känns som det är söndag så ofta, haha.

Hann inte blogga från Åbo men hela resan gick riktigt bra. Fick gjort allt vi skulle göra. Tungt har det varit med för mycket körande, för lite sömn och för lite mat. Men lever gör vi och inatt har jag fått sova i min egen säng så nu känner jag mig som ny!

Inkommande vecka bjuder på en helmassa, bland annat ska jag själv flytta till min blivande studieort och så ska vi fira riktigt ordentligt nästa helg. Vilket kommer vara min sista fest här som Jeppisbo!

Fin utsikt från mina kompisar nya lägga i Åbo, de bor pecis vid torget, vilken lyx!
 

Driving

 
 

Roadtrip

Imorgon åker jag iväg på roadtrip med killen här under, som blivit en väldigt god vän till mig under denna sommar. Han ska flytta till Åbo så vi kör dit lite av hans grejer och sen drar vi iväg till Ikea för att inhandla lite nödvändigheter. Woho


 
 

Fullt upp

Fullt upp idag. Har ringt vitiga samtal, gymmat, handlat, lunchat med Marus, varit hos massören, tvättat kläder, fixat ihop lite mat, duschat, betalat räkningar osv. Nu ska jag vidare mot jobbet och spenderar resten av kvällen där. Mitt nästsista arbetsskift före jag är arbetslös för första gången på 5-6 år! Huhu

NIKE


Åhh titta vilka skönheter, älskar färgen. Dock skulle denna färg vara perfekt på ett par free run istället, air max vill jag ha i vit/pink. Vilket ha-begär efter nike skor jag fick såhär på kvällskvisten.
 

THE HAPPINESS OF YOUR LIFE DEPENDS UPON THE QUALITY OF YOUR TOUGHTS



Min träning har under sommaren lämnat i andra hand, men nu har jag kickat igång igen. Ojj så skönt! Ligger på soffan helt utmattad av kvällens träning. Sprang en stund, rodde 2000m, tränade ben och rumpa. Känner mig taggad på träningsfronten nu! Imorgon före jobbet kör vi på nytt.
Kommer knappast skaffa gymkort i Vasa, ännu iaf. Men kommer bli mycket hemmaträning samt powerwalks och jogging rundor.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ta det lugnt resten av kvällen.

XOXO
 

Stripes


Älskar skjortor i alla former, tänkte visa denna skönhet från sheinside. Love it!
 

Ikea


Här är lite saker från ikea som jag skulle vilja ha till nya lägenheten i vasa. Måste. Ha. En. Komatta. Allt skulle dock inte rymmas dit. Viktigaste är dock ett skrivbord + stol, en bokhylla samt en smal byrå. Älskar vitt och helvita hem! Dock så är ena väggen i lägenheten äkligt blekgul så det är också en orsak varför jag kommer köra resten väldigt färglöst. Senast jag var till ikea köpte jag 5x8 hängare, och de räcker inte till, måste komma ihåg att plocka hem några paket till.

110812

Kom på att det är väldans länge sedan jag lagt hit några seriösa bilder, så här kommer en på min systers fina mage från då vi fotade hennes examens bilder.

Copyright @ Karoliina Wannäs

Sleepy

Ojj så trött jag är idag, känns inte som jag har vaknat till ordentligt på hela dagen. Körde altså till Vasa, fick mina nycklar, fixade försäkringar, förde lite saker samt fönstershoppade i några klädaffärer. Hittade hur mycket som helst som jag kunnat ta hem. Men nej, shopstop än så länge!

På grund av tröttheten ville jag bara hem så fort som möjligt så jag glömde helt att plocka fram kameran. Tog dock några instapics så det får duga för idag.


Helt nice lägenhet, förutom att en del av väggarna är gula.. Men här kommer jag nog säkert att trivas i allafall i ett år.

Klockan är bara lite över 10 men tänkte ändå krypa i säng och få ordentligt med sömn. Imorgon är det äntligen fredag vilket innebär morgonskifte. Sen ska man ännu orka lördagen på jobb så har jag äntligen en ledig dag.

Puss och gonatt!
 

Trött tjej här hej.

Morning peeps!

Idag sticker jag som sagt iväg till Vasa för att få nycklar till min lägenhet. Försöker som bäst tänka ut lite mer saker som jag inte behöver här före jag flyttar helt. Skulle vara skönt att få dit så mycket som möjligt så det är mindre sen.

Kameran följer med så ni kommer också få ta del av lite sneakpeeks därifrån.
Nu ska jag fortsätta packa så jag får åka iväg någon gång.

XOXO

Godmorgon



Tänkte kika in och hälsa er godmorgon, har hittills haft en super morgon. Älskar att vakna av mig själv chilla i sängen, stiga upp när man vill och helt enkelt inte känna någon stress alls. Börjar denna fina morgon med ett glas blåbärssoppa, omnom.

Nu ska jag tämja min lejonman som ni ser på bilden och sen börja packa lite, för imorgon sticker jag iväg till vasa för att få nycklarna till lägenheten samt släpa dit lite saker på samma gång. Kul att äntligen få börja fixa där. Även om lägenheten är mycket fulare och mindre än denhär jag har nu. Men nog ska den gå att bo där i ett år i allafall! :D

En fin dag i augusti.



Idag har jag njutit av sensommarens underbara kvällssol med mina fina vänner. Skön dag med andra ord.

Augusti

Godmorgon kära läsare.

Shit altså, augusti redan. Vart har denna sommar tagit vägen? Man känner redan nu hur höstvädret smyger sig på, hur mörkt det är på kvällarna och hur människorna börjar lugna ner sig efter sommarens alla bravader. Snart flyttar alla vänner, jag också för den delen. Allt kommer bli så annorlunda. Kommer bo i en liten etta i vasa och de helgerna jag kommer hem kommer jag att sova hos mamma och pappa.

Well, nu ska jag trampa iväg mot jobbet i alla fall. 


Mitt hår har börjat mörkna. Måste fixa det före flytten.
 
RSS 2.0