NEW YEAR

 
Nu har jag ställt mig klart för kvällen. Väntar bara på att Tobias ska bli klar så ska vi gå å fira in det nya året!
 
För mej blev det samma outfit som förra året, orkade inte satsa på någon ny då vi ändå inte kommer göra något speciellt. Hoppas ni får en fin kväll! :)
 

ÅRSRESUME 2013 - DEL 1/3

Här kommer del ett från min årsresume, ett hårt år men också bästa året hittills ska jag väl våga säga. Tyvärr har kameran fått vila allt för mycket år 2013, så vissa månader var jag tvungen att ta mobilbilder, but you get the point. Tackar alla som gjort mitt år till det som det varit.

 
Januari firades in med pannlugg, rött vin och vänner. I januari färgade jag även rött hår som inte blev rött. Vi hade hade mycket snö, en riktigt ordentlig vinter som bara susade förbi känns det som. Efter att ha deppat de föregående månaderna och festat loss som aldrig förr bestämde jag att ta tag i mitt liv och sa att jag ska vara nykter tills sommaren. Kan också hända att baksmällan efter nyåret hade något med det beslutet att göra. Började också träna seriösare.
 
 
Fortsatte att vara nykter i Februari också, vilket var otroligt skönt. Sprang ändå ute med kompisarna och dansade loss. Inredning var något jag höll på med en hel del och jag köpte de första växterna till min lägenhet. Sen var jag också på andra sittningen för min tatuering och det var dags att smätta dit lite färg. Det tog ont men det var så värt det.
 
 
I Mars började jag vissa dagar klockan 6 på jobbet, vilket på något vis var ganska mysigt. Sen spenderade jag en hel del tid på gymmet och försökte äta nyttigt. Breakfast in bed fick jag nästan dagligen, av mig själv.. Systerns hund spenderade en natt hos mitt och jag var hundsjukare än någonsin förr. Hängde en hel del med Aki också. Favorit klädseln var helt klart rutig skjorta och vans. Ordnade en fest hos mitt och alkoholen kom tillbaka i mitt liv, a long lost firend, hehe.
 
 
I April hängde jag en hel del på stadens diverse pubar, träffade olika människor och drack lite fansiga drinkar. Aki och jag klädde oss omedvetet likadant, vilket i efterhand var ganska roligt. Jag myste i min VS morgonrock hela dagarna och jag hade det finaste håret jag någonsin haft (hissbilden). Shoppingbehovet har jag också för mig att var stort.

BLOGGA

Har sådan lust att blogga men inget att blogga om eller några bilder till mina inlägg. Senare idag kommer dock en årsresume upp.
 
Har i alla fall varit vaken sedan klockan 7 typ men ligger ännu i sängen och drar mig. For och sova redan klockan 10 så kunde inte sova längre, haha. Första gången på hela året antagligen som jag somnat så tidigt! Bättre sent än aldrig..
 
Tobias sover och kommer göra det till ca 1-2 tiden då han jobbat inatt, vad jag ska hitta på under den tiden är en annan historia. Sedan blir det i alla fall gym. Har sådan träningsvärk efter gårdagens legday så jag kan just och just sitta stå och ligga!
 
 

301213

Inte mycket av året kvar. Lite konstigt att gå in i 2014.. 2013 har gått så himla fort! Det har varit ett bra år, men också det tuffaste året för mej någonsin.
 
Efter julens alla julbord och godsaker är det dags att skärpa sig igen. Snart ska jag smita iväg på en lite powerwalk så att T, som har varit på nattskift, får sova ifred. Sen blir det en liten brunch och gym.
 
Peppad att träna bort de extra julkilona!

PIERCING

 
Idag är min piercing såå saknad, kan hända att den kommer tillbaka inom kort. Eller i alla fall ska jag laga ett nytt hål och sätta dit en banana så kan jag också sätta in ringen när jag vill. Kul att peta på om inte annat! Enda dåliga med en smiley är att det inte går att äta äppel utan att laga det i bitar, kan inte påstå att det gör så mycket, haha.
 
Det tar emot att slänga upp en bild var ja smilar med tänderna, men annars syns den ju inte. Excited!
 

STÄMNINGSFULLT


Ikväll har jag jobbat, hade sånn fruktansvärd migrän så jag trodde jag skulle spy på någons varor. Blev dock bättre när jag kom hem och släppte stressen. Tände några ljus och slog in lite klappar, lite julstämning fick man väl ändå. Kan dock inte tro att det är julafton imorgon. Sen har jag också packat, haha ska se om jag får stängt min väska imorgon, den är så full..
 
Imorgon blir det att jobb de få timmar butiken är upp och sedan hoppa i bilen och köra mot jakobstad för att fira jul med familjen. Godnatt nudå i väntan på julaftonsmorgonen! <3
 

NYTT HÅR

Idag hälsade jag på Alexandra som flyttat för att se hur hon bodde och har dessutom inte sett henne på länge så det var jätte roligt.                                                                                                                                                       
Bild lånad från Alexandras instagram.
 
Hon färgade och klippte mitt hår dessutom, supernöjd! Tror jag aldrig ens varit såhär nöjd efter att jag varit till frissan. Hon är så duktig och kommer bli en lysande frisör!
 

LISTA TILL TOMTEN

 
Här är en hel hög vad jag önskar av tomten. Dähär är altså inte saker jag förväntar mig att få utan bara ett collage av saker jag vill ha/böhöver. Har börjat sukta efter en Michael Kors väska något fruktansvärt, men det är inget jag kommer sätta ner pengar på under studietiden i alla fall. Kenneth Cole klockan är också helt underbar!
 
1. Brödrost - älskar att värma mina bröd men gör det som bäst i mikron vilket inte alls är samma sak. Skadar ju inte heller om den skulle vara lika stilren som denna.
2. En ny dator är en sak jag håller på att spara till som bäst, min segar som bara den och är ju inte precis en skönhet.
3. Lite olika kuddar i ljusa färger som passar ihop med varandra, har bara plockat ihop lite randoms som jag tycker är fina.
4. Nya sängkläder, i vitt eller grått.
5. Ny kaffekokare.
6. Sängöverkast, simpelt och vitt.
7. Kenneth Cole klockan, love it.
8. Michael Kors väska.
9. Naked 2 ögonskuggspalett från Urban Decay
10. Fin förvaringslåda från H&M
11. Morgontofflor, mysiga att krypa i på morgonen då jag alltid fryser om fötterna.
12. Högtalare, laptopens högtalare suger så dessa vita skulle sitta fint.
 
Förutom allt detta så önskar jag också att jag hade råd med en liten resa! Vill komma bort och se världen lite..
 

FRUKOST

 
Enkel frukost imorse med lite ny läsning.

NATTBLOGG

Hej kära läsare! Sitter som bäst här och redigerar lite bilder från kvällen. När jag kom hem från jobbet så hade Tobias städat, tänt ljus och köpt ingredienser till en tacopaj, han är så fin. Fixade ihop maten och tog varsit vinglas till pajen och ett avsnitt prison break. Helgen har annars också varit lugn och skön med en hel del jobb och chill med T och Muffin som båda har varit här sedan torsdag. Hoppas ni andra också kurrar ihop er inomhus till tända ljus, en massa filtar och en bra serie!
 
 
XOXO

Glögg och mys

 
Nu ska jag iväg och mysa med ett gäng estenomer! XOXO
 

LITE NYTT

Eftersom jag haft samma bloggdesign i två år och i beskrivningen stod det att jag var 18 år så tog jag nu tag i saken och gjorde några små förändringar. Dock är en helt ny design på kommande, håll ut! :)

MUFFIN

 
Har haft en av de bästa helgerna på länge. Har fått mysa med Tobias och med hans kisse Muffin. Sen har jag också varit till Uleåborg ett varv och tittat på en spelning med de bästa. Pierce the Veil och Bring me the Horizon spelade, åhh så bra det var! Ikväll inväntas det glöggkväll med klassen och så ska vi också träffa den äldre estenomgruppen, fint så! :)
 

HOME SWEET HOME

 
Kom på att jag inte visat min nuvarande lägenhet ännu. Såhär ser det i alla fall ut, väldigt tomt på väggarna men kommer antagligen upp hyllor imorgon om jag har tur! 35, balkong och bastu, och har bara några 100 meter till skolan vilket är skönt. Lite dåligt planerad då badrummet och bastun tar upp så himla mycket plats så sängen och soffan just och just ryms.
 
Köket och badrummet får ni se senare, ska införskaffa ett matbord i Januari så då kan jag fota köket!
 
RSS 2.0