GODMORGON

 
Sen skadar det ju inte att få två mysiga wake-up calls heller! :)
 

TRÖTT

Är supertrött men kan inte sova, suck. Flera veckor nu har jag varit trött typ helatiden. Blir alltid så på hösten, vilket suger. Skolmotivationen är på botten, vilket är konstigt för jag älskar skolan och nästan allt vi gör där. Märks ju att bloggen också har fått lida då jag har haft lack på motivation på den punkten också.
 
Men imorgon, då ska det bli ändring. Har bestämt att morgondagen ska va en superbra dag. Har skola tills klockan 12 bara, sen drar jag och Sandra iväg och fotar lite bloggmaterial. Senare blir det ett gympass och månne lite skolarbeten och provläsas samt förhoppningsvis lite bloggande!
 
Nu ska jag fortsätta vrida och vända mig tills jag får tag i sömnen..
 
 

GODMORGON

Godmorgon kära läsare. Klockan är bara halv 9 och jag har redan varit uppe länge, inte illa när jag ändå har en ledig förmiddag. Har nyss kastat av några killar vid hamnen då de skulle på kryssning från jobbet. Nu tänkte jag starta dagen med ett Greys Anatomy avsnitt och sedan hasa mig till gymmet. Känner för att slappa idag, men nej! Sen ikväll blir det ett jobbpass också, fint så.
 
Ha en bra fredag!

HA BEGÄR!

 
Har helt tomt på väggarna här ännu, har lite hyllor som ska upp så fort som möjligt. Dock med tavlor och sånt har jag haft väldigt svårt att besluta mig för vad jag vill ha. Har varit så inställd på att ja vill ha upp nånting som jag fotat själv. Men idag hittade jag precis vad jag vill ha! Jag dör lite.. Dyr var den också så den fick lämna i butiken än så länge. Måste ha den!
 
Hur snygga är inte de svarta ljushållarna då?
 

BLOGG AWARD

Tack till Sandra för nomineringen!
 
Hur fungerar awarden? Här är reglerna:
-Tacka och uppmärksamma den som nominerat dig.
-Skriv 11 random fakta om dig själv.
-Svara på dom 11 frågorna du fått i awarden.
-Välj ut 11 bloggar att nominera (du kan inte välja den som nominerat dig).
-Skriv 11 frågor åt dom du nominerar.
 
11 random fakta.

- Är en otrolig serienörd. Kollar nästan aldrig filmer, men serier nästan dagligen. För tillfället tittar jag på: The Originals, Vampire Diaries, Greys anatomy, Biggest loser, Sons of anarchy, Americas next top model, Awkward. Kan hända jag missade någon, och sen är några på paus just nu som  Pretty Little Liars och Califronication.
 
- Är världens lataste person och otroligt bra på att skjuta fram saker, dock försöker jag helatiden förbättra det. Och lite tycker jag nog att jag har skärpt mig, borde dock också lära mig det när det kommer till skoluppgifter. De gör jag ofta kvällen/natten före inlämning.
 
- Har nästan bara killkompisar, kommer inte alls överens med tjejer bara några enstaka har lämnat kvar i mitt liv. Fasade för att börja på en klass med endast tjejer, men hittills går det hur bra som helst.
 
- Vet precis hur jag vill se ut och hur jag vill klä mig, dock ser inte min garderobs innehåll ut som jag vill.
 
- Äger nästan bara svarta, vita och gråa kläder. Min lägenhet är svart/vit/grå. Beroende av dessa färger? JA.
 
- Älskar älskar älskar pasta. Men nu är det slut på det. Har för en stund sedan satt en regel åt mig att jag får äta pasta högst 1 gång i veckan!
 
- Är inte alls blyg för främlingar och kan prata hur länge som helst med vissa kunder. Men när det kommer till halvbekanta eller människor jag vill imponera så blir jag superblyg.
 
- Hatar att diska och städa men mår mycket bättre när det ser snyggt ut.
 
- Är lite av en perfektionist och kontrollfreak när jag gör någon uppgift eller håller på med något projekt.
 
- Är så hundsjuk! Vill ha en fransk bulldog mer än något annat, men har inte tid eller råd att ha en hund i dagens läge. Har också fått upp ögonen för sphynxar, adorable!
 
- Skulle önska att jag vore en morgonmänniska, vilket ja verkligen inte är. Ska jag upp klockan 7, så snoozar jag i en timme ändå. Fast jag vet att det är skönare att stiga upp med det samma för att få chilla med frukosten istället för att stressa ihjäl. Min mamma ringer nästan varje morgon för att kontrollera att jag är uppe. Dock har jag bara försovit mig 3ggr från jobb sen jag var 14 år. 
 
Vad är det första du tänker på när jag säger "smurf"?
På en blå figur. Altså en smurf.

Händer det något riktigt roligt de här närmaste veckorna som du planerat?
Skulle vilja på glöggrundan, och sen i början på december kanske på Pierce the veil och Bring me the horizon gig, men inget är spikat ännu. Imorgon blir det dock sitz!

Vad är ditt bästa skönhetstips?
A smile is the most beautiful thing you could wear.
 
Vilka är dina rutiner innan du går och lägger dig eller har du inga?
Ofta duschar jag på kvällen, sen borstar tänder och sånt. Sitter på datorn allt för länge, vill inte sova men tillsist tvingar jag mig själv till det. Haha

Vad är det konstigaste/knäppaste du nånsin gjort?
Njah, vet inte. Händer helatiden något, haha. Färga mitt hår blont när jag var typ 15 kanske inte var det smartaste dock.

Vill du att det ska börja snöa snart?
NÄJ!

Kan du visa mig din bästa/favorit bild?
Har ingen speciell favorit, men något jag är väldigt nöjd över är ett foto från mitt slutarbete.
 
 
Tror inte ens jag visat hela fotoserien här på bloggen, kan egentligen göra det i ett skillt inlägg. En annan favorit serie som jag fotat är "The Elements", de fyra olika elementen som min mammas vackra händer håller i. De har nog synts till här på bloggen förut.
 
Dina tre favoritbloggar?
Läser otroligt många. Men de tre första superbra bloggar jag kommer på är nog Annika O, Linda Hallberg och Nevnarien. Sen förståss alla vänner och bekantas bloggar!

Vad dricker du helst när det kommer till alkoholdrycker?
Karpalo lonkero, somersby, white russian, kelkka eller lite rött. Gillar i princip inget annat än dessa, haha.

Hur ska du fira lilla jul?
Har inget planerat ännu, men skulle kanske kunna köra på lite julshopping, julpyntning och julstjärnsbakning. Låter inte helt fel.

Vad planerar du bära på nyår?
Någon snygg klänning. Gärna något fodral, dock försöker jag spara pengar så det kan hända jag kör på min älskade klänning som jag också bar förra året, den är så glittrig så har bara använt den 1 gång.
 
Nu måste jag sova så jag hinner inte laga frågorna, och orkar inte egentligen heller. Gonatt sötnosar!

WHAT A GOOD DAY

Ojj vilket bra humör jag är på ikväll!
Steg upp 5 imorse, lite före 6 blev det ett cardiopass på gymmet och klockan 9 bar det av till skolan där vi hade massage prov. Kändes ganska bra! Nu ikväll körde jag mitt andra gympass för dagen, då blev det styrketräning med fokus på armar, rygg och lite bröst. Jag mår så mycket bättre när jag tränar, underbart.
Har ökat träningen lite nu och gjort den intensivare, för jag är lite trött på att inte se eller känna några resultat. Men nu är jag mera peppad än någonsin!
 
Nu har jag bara chillat några timmar och är fylld av inspiration så jag har till och med ritat lite, fortsatte på en gammal teckning.
Altså är på så bra humör så jag vill inte ens gå och sova, känns ju så waste. Tänk om jag inte är på lika bra humör när jag vaknar liksom :D
 
Hoppas ni har haft en lika bra dag!

RED WINE

 
På lördagskvällen blev det ett glas rött och kyklingsallad.
 
Blev ju värsta matbloggen dethär nu, men så kul att ta matbilder när man lagat lite mat och dukat fram. Det orkar jag aldrig göra ensam så. Borde dock införskaffa ett matbord!
 

BRUNCH

 
God, mättande brunch före dagens jobbpass.
 
Har haft en superhelg, även fast jag jobbat både lördag och söndag. Fint så.

SIMPLICITY

Simpel outfit som jag verkligen gillar. Här syns också min nuvarande hårfärg ganska bra, shit vad allt rött har gått ur. Måste absolut färga det snart igen!
 
Tack till Sandra som fotat än en gång :)
 

TODAYS

Vissa dagar funkar man inte framför kameran. Idag är en sådan dag, men här är iallafall dagens outfit. Tack till Sandra som fotat!

Topp - TopShop (London)
Jeans - Dr.Denim
Boots - Bianco

MYSIGT


Såhär mysigt hade jag det igår! Kan inte klaga.

SPHYNX

Idag har jag för första gången träffat en sphynx, och ojj vad kär jag är. De är så varma och mysiga, och framför allt kelsjuka. Ahh, dör söthets döden!
 
Bild från weheartit


 

BRA FREDAG

Har inte hunnit blogga på några dagar för jag har haft fullt upp med skola och skolarbeten, finbesök osv.
Ikväll har jag chillat med vänner, med prat, musik och massa gott. Tack för en fin kväll!

Bild från kvällen, simpelt men gott!
 

HÅRDESIGN SOM NÄSTA

 
 
Nu sticker jag iväg till skolan. Vi har hårdesign hela dagen! Tänkte även ta med kameran så det kanske kommer upp lite bilder senare.

Ojj vilket bloggflyt jag haft på senaste tiden. Tror jag aldrig varit såhär aktiv förut. Men för att hålla vanan uppe så skulle jag gärna vilja veta vad ni vill läsa om. Ni är endå en ganska stor skala, en tystlåten sådan. Hehe. Så nu får ni bombadera mig med vad NI tycker är intressantast att läsa om. Vardag? Kläder? Träning? This or that? Kom igen!
 

WANTIES.

 

COZY

Såhär mysig är min morgon. Varmt kaffe, varma mackor och tända ljus. Harmonisk morgon. Ha en bra dag alla läsare!
 

INSPIRATION - SOVRUMMET

Har kollat en massa inrednings inspiration ikväll. Och ojj vilken kick jag fick att renover typ en större tvåa. Ahh, vet precis hur jag vill ha det! Så ikväll kommer det upp om sovrummet.


Älskar fina sängkläder. Hittade dessa superfina på ellos, det helgråa är nästan nog min favorit. Men är helt pippi på stjärnor nu så skulle så gärna vilja ha sängkläder eller sängöverast med stjärnmönster. Grått och vitt ska det va! Och sänggavlen i svart på mitten av bilden, I need it.

Men nu är det dags att krypa under täcket. Godnatt. XOXO
 

JOSEPH MORGAN



Tänkte bara visa er min nyblivna pojkvän, hehe. Nä, nu skämtar jag bara. Men inte alla som har så snygg telefon!
Nu ska jag så småningom hoppa iväg på halarinvigning! Fint så.
 
 

Sminkborstar


Är hemma på lunchpaus från skolan. Tänkte slänga upp en bild på mina fina sminkborstar! Nu när man har en bra bas med grundborstarna är det bara att sakta men säkert öka familjen vid behov.

GODMORGON

Godmorgon kära bloggläsare! Måndag än en gång, vart försvann helgen? Roligt har jag i alla fall haft det med en massa att göra. Nu ska jag avsluta min xxl kaffekopp, dra på mig lite kläder och springa över till skolan för lite presentatioer. 
 

DAY OF THE DEAD

Foto: Jenni Fredriksson
Smink: Jag
 
RSS 2.0