Blogg award.

Fick en blogg award av Elin, kul grej!

Vad det går ut på: Du ska svara på de 5 frågorna du får. Sedan skicka vidare 5 nya frågor, som du själv hittar på, till 5 andra bloggare som du länkar på din blogg. Skriv på deras bloggar att de fått en nominering så att de inte missar den.

1. Vad är ditt/dina mål med 2013?
Att sluta skjuta fram saker och verkligen ta tag i mitt liv. Jag vill göra saker som jag inte gjort förut. Kommer att söka in till skolor och hoppas på att komma in någonstans, helst till inredningsarkitektur eller foto. Slipper jag inte in detta år så drömmer jag lite om att jobba utomlands ett halvt år eller liknande, men det tar vi se om det visar sig att jag inte slipper in i år.

2. Din morgonrutin, hur går den?
När jag gick i skolan var mornarna hemska, jag sov å länge det bara var möjligt och var sedan tvungen att stressa till skolan eller så kom jag lite för sent. Nu för tiden så är mina mornar ganska chilla. Jobbar mycket kvällsskift så jag vaknar av mig själv runt klockan 10, stiger upp drar på mig min underbara victoria secret morgonrock som jag skrider runt i tills jag måste klä på mig. Men jaa, jag gör väll det vanliga. Wc, frukost, bänkar mig framför datorn och läser bloggar. Har jag morgonskift så har jag en dålig vana att först stiger jag upp, sminkar mig, äter frukost och väljer kläder, men sen slänger jag mig i sängen igen och somnar oftast om, så dumt. Stiger upp drar på mig kläderna och skyndar iväg till jobbet, det är en vana jag måste sluta med, man blir bara tröttare jue.

3. Nämn en person som inspirerar dig och motivera.
Jag söker tror jag inte så mycket inspiration från personer, det är klart att de jag umgås med inspirerar mig en del samt de bloggar jag läser. Men mest inspiration får jag från bilder, till exempel sitter jag alltid och bläddrar på weheartit och tumblr. Och från musik så klart, vem blir inte full med inspiration av musik.

4. Vad är ditt favoritplagg VS värsta plagget man kan bära?
Hmm.. Jeans/byxor är kanske mitt favoritplagg nuförtiden, världens obekvämaste men dåså snyggt. Mina millitärgröna ligger nog högt upp på listan. Och värsta plagget man kan bära.. det finns mycket jag inte själv skulle bära men som kan se snyggt ut på andra, dock något som aldrig är snyggt och som nästa borde förbjudas är crocs. Usch och fy. Jag förstår om man glider i dem när man ska hämta posten eller liknande, men då finns det de som går med dem på stan eller andra ställen var folk kan se en. Gör. Inte. Det. Gå hellre utan skor.

5. Vad är ditt drömjobb och varför?
En högt uppsatt mode-, reklamfotograf. Jag älskar för det första att fotografera, sen tycker jag om att ändra verkligheten till det vackrare. Och det är ju i princip det man gör med reklam.

Jag utser följande personer till blogg awarden: Jenni, Alexandra (lösenordsskyddad blogg), Sandra, Ida, Cajsa.

De nya frågorna är:
1. Vad inspirerar dig?
2. Hur ser en av dina lediga dagar ut?
3. Favoritsyssla VS. något du hatar/ogillar att göra.
4. Vad är dina mål 2013?
5. En egenskap du skulle vilja ha / En egenskap du skulle vilja få bort.

Ny vecka

Då var det en ny vecka igen, förra gick så otroligt snabbt. Har inte hänt så mycket på senaste tiden men tänkte kika in och säga hej. Idag har jag hunnit handla mat och jag steg just ur duschen. Det nalkas kvällsskift på jobbet, men känns helt ok endå. Jobbar en heldel denna vecka så jag kommer inte hinna göra så mycket annat. Dock ska jag börja ta upp träningen snart igen, klarar inte av att bara sitta inne även om tatueringen är öm och jag inte riktigt gärna lägger några tighta kläder på mig. Nu ska jag slänga ihop lite mat så jag inte böhöver stressa före jobbet. Delar med mig av en tråkig egopic.

Fotograf: Jenni Fredriksson
Editering: Jag

JenniF

Lite porträtt från en photoshoot jag hade med Jenni i januari. Måste nog ta tag i en häftigare fotografering så småningom!

Tulpaner

Buddha Sense Ink.


Första sittningen fixade vi altså linjer och svarta partier på. Denna sittning har jag för mig tog runt 4½ timme. Gillade den såhär också fast den nog ser jätte ofärdig ut!


1. Nöjd tjej som äntligen får ligga under nålen igen. 2. En bit på vägen. 3. Plötsligt låg mitt moraliska stöd, Alexandra också under nålen! 4. Mindre nöjd tjej. 5. Dendär kvisten på framsidan samt fisken uppåt var det värsta, trodde inte jag skulle klara av resten av sittningen. 6. Så såg jag ut hälften av tiden, vackert. 7. Börjar ta sig.

Kommer upp ordentliga bilder på tatueringen när den har läkt klart. Dock är det ännu en sittning kvar, en kortare sådan. Hittills har den tagit ungefär 7 timmar, enligt mig är det lugnt värt det och skulle nog göra om det. All creds till Kim som gjorde ett otroligt bra jobb! Alexandra har fotat alla bilderna.

Citat från dagen:
Alexandra har nyss blivit tatuerad och tycker det gör ont.
Jag (ligger på bordet och pinas fortfarande: "Hur täcks du klaga att din gör ont?"
Tydligen lät jag ganska arg, haha. Men hennes tog högst en halv timme medans jag låg där i nästan 3 timmar :D

Kim står och pratar för sig själv.. "Jo jag pratar lite för mig själv... men man måste ju få råd av en expert ibland"

Jag var på bristningsgränsen och skämtade att jag kommer dö. Kim: Helst inte, det är dålig reklam för firman. Sen när vi får kunder får vi säga "joo dethär blir nog bra, endast en har omkommit... men hon skrattade enda tills slutet"

Kul dag, och jag är nog rädd att mina tatueringar inte slutar här ;)

Kan ännu tillägga till dem som kanske tycker att jag med dessa bilder viker ut mig på bloggen eller lägger upp opassande bilder så kan jag ju säga att i så fall kan ni hålla det för er själva, för jag tycker inte det är så stor grej för dessa bilder visar ju inget och jag vill visa upp konsten jag bär på min kropp :)

Finns det frågor om något så kommentera, berättar gärna mera.

Instapic

Håller som bäst på att redigera tatuerings bilderna som är tagna med kameran, men här är i alla fall en bild som alexandra fotade före vi gav oss mot tatueringstudion. Följ mig på instagram: Karoliinaw

Surt

Idag har jag jobbat, lite extra tungt då min tatuering värker. Men inte ska jag klaga inte, är så nöjd!

Idag är också lönedag, men betalade bort några räkningar, hyra med mera så nu är jag lika pank igen. Har någon några bra tips på hur man tjänar snabba pengar? Loppisbord hade jag förra månaden och det kom ganska bra med pengar, känns inte som jag har så mycket att sälja mera så att det skulle löna sig att ta ett bord. Sen började jag fundera på om jag skulle sälja bloggdesigner, men anser inte mig själv tillräckligt duktig. Någon som skulle vara intresserad ändå?

Kommentera gärna om ni har några tips! Kanske sammanställer ett blogginlägg om de bästa tipsen om det kommer tillräkligt många. Dock är mina läsare av den tystare sorten så vi får se, hihi.

Ha en bra dag!

Random


Random cambilder från en dag med lite bättre hårdag och nylackade naglar!

Dagen

Dagen spenderades först på jobbet, sen blev det café besök med Alexandra. Pratade skit och uppdaterade varandra om det senaste, tog ett varv via Prisma och avslutade med en choco kopp vid ABC. Så himla roligt att träffas när man inte sett varandra på länge. Fast hon varit hemma från Sverige en bra stund redan så krockar alltid våra jobb eller andra planer så först nu har vi båda haft tid!

Alexandra kommer även att följa med när jag fortsätter på min tatuering på torsdag, kommer att sätta kameran i handen på henne så kanske ni också får några bilder från dagen.

Klockan är redan 11, men vill inte sova ännu. På ett sätt är jag trött men ändå full av energi. Hmm, vad ska man riktigt hitta på!?

Nytt

Införskaffade en fin nött ram att hänga nycklarna i, har hittills haft dem på golvet framför dörren för att inte glömma dem när jag går ut. Men nu hänger de väl synliga på väggen! Mycket bättre. Ramen är köpt från Sunds.

Gick ju bra..



Minns ni min fina växt jag köpte som jag var så nöjd över.. Nu finns den inte mera. Men har skaffat mig en kaktus nu, ni ska nog få träffa honom så småningom!

Fastlagstisdag

Idag mumsar många i sig fastlagsbullar, men inte i denna stuga inte. Istället unnar jag mig en ledig dag från träningen (svårt att hålla sig borta från gymmet!), men håller på med  "February squat challenge" så det ska jag i allafall ta tag i nu.


08022013

Hejhej! Skönt att helgen närmar sig fast jag kommer spendera denna dag och hela dagen imorgon på jobbet. Jag har en träningsvärk från hell, kunde inte röra mig igår och ännu mindre idag. Men träningsvärk är ju alltid bra, betyder att man gjort något ordentligt!

Egentligen har jag inget att komma med men ville titta in och säga hej. Äter frukost som bäst, yoghurt och musli med banan på. Sen blir det att hoppa iväg till jobbet, slutar klockan 5, så direkt därifrån till stallet.


Foto: Jenni Fredriksson
Redigering: Jag

Ny vecka

Har kickstartat denna vecka med lite morgonträning på gymmet. Skönt, dock gick det lite trögt och min kropp visste minsann om att det är måndag. Tränade mage, rumpa och ben. Nu har jag nyss ätit och duschat, ska som näst sätta på någon peppande musik och börja ställa mig. Blir att tömma mitt loppisbord som jag haft i en vecka före jag sticker till jobbet.


Söndags städning

Håller på och flänger här hemma med damsugare och mopp, söndagsstädning på gång. Dock for min motivation och började fota min lilla växt.


Ska försöka hålla denhär vid liv så länge som möjligt, altså inte länge till om jag gissar. Haha, har dödat x-antal kaktusar så då kan ju denna inte hålla länge. Vi får se!

Dags att vika lite kläder och moppa sovrummet, sen får jag besök.

RSS 2.0