Clutch

Min nya älskade kuvärväska. Från Kappahl - 19,95€ (om jag inte minns helt fel)

20/06/2012

Sitter som bäst och redigerar sista studentfotograferingen! Men nu tar jag en liten paus för att dra iväg på en liten joggingtur.Love it
Hej ursäkta för den usla bloggningen här, men älskar mitt liv just nu så vem vill sitta inne och blogga då. Älskar sommaren, allt väcks till liv då. Jaa jag älskar mycket idag, min underbaraste pojkvän, sommaren, livet, solen, min nya pryl jag hämtade ut idag som jag tänkte visa åt er imorgon efter jobbet.
 
Nu ska jag fortsätta med ett avsnitt 90210 och sen blir det att datea kudden. Puss

/Karoliina

Sommar och sol

Idag har det varit en bra dag för att inte tala om det underbara vädret. Börjar verkligen få den pirriga känslan jag har om sommrarna.
Dagen spenderades i solen, och det var första gången i år som jag solat i bikini. Senare blev det ett varv till stan med Mirva för lite fika på uteterassen och sen hann vi med lite shopping också, eller jag köpte bara en foundation och ett nagellack. Fint så.

Nu ska jag sova och imorgon blir det jobb och mot kvällen så vankas det middag med tjejerna!

Somriga vasa

Här kommer lite bilder från när jag och Topias var på roadtrip till vasa och festade med hans milikompisar. Vi hade longboards med och åkte omkring en stund också. Första dagen det kändes som sommar. Oförglömlig!

Nya blogg.se

Har fått äran att prova det nya blogg.se. Hittills gillar jag det!
Först så ska jag titta på ett avsnitt 90210, sen så ska jag blogga ett ordentligt inlägg!

<3


Har sånn festivalfeelis! Skulle så vilja till Provinssirock i sommar, de har grymma artister där i år! Men tyvärr ser det väldigt dåligt ut på den fronten. Festivalen är redan om 2 veckor, inget planerat och ingen nära vän som också ska dit. Sånt är livet, får ta igen nästa sommar!

Nina

Här ser ni mina favoriter från fotograferingen med Nina!

Världens onödigaste inlägg 2.0.

Problem solved: Nattmacka!


Nattmacka, muminpappan med mjölk i, Infekterade svampar i hörlurarna, och min spaceade dator i min ljuvliga säng. Klagar inte precis.

Världens onödigaste inlägg.

Vill blogga men har inget att blogga om. Hmm.. Klockan är snart 12 och jag är hungrig, men orkar inte stiga upp.. I-landsproblem!

Nu är det över

Nu är jag oficiellt då student och bildartesan. Känns hur skönt som helst att äntligen ha åstadkommit något. Nu känns det lite som ett nytt början. Som de flesta kanske vet så kommer jag ta ett mellanår nu, vilket jag verkligen kommer njuta av. Eller ja, kommer ju att jobba mest, så mycket som möjligt iaf. Men skönt att inte böhöva prestera på samma sätt som om man går i en skola. Dock kommer jag ju absolut inte sätta ner kameran utan ska försöka hitta på lite olika fotograferingar och utmaningar så jag ändå utvecklas under året. Jaajaa, färdig bablat.

Lite foton då på lördagens outfit, bland bilderna ser ni även mitt tackkort. Klänningen är altså beställd från tidebuy.com. Skorna beställde jag via bubbleroom.fi från have2have.se.Dagen har bestått av bland annat student, samt examensfotografering. Senare har jag även gjort en annan rolig grej men det visar jag sen när jag får hem den :D

Juniweheartit.com

RSS 2.0