2012

Gårdagens


Gårdagens outfit.

Igår kväll blev det utgång.

Snart ska jag hoppa i bilen och köra till stan för en kaffe med Jenni.

Ha det bra!

 

God Jul!

Tänkte titta in här och slänga upp ett God Jul och någon julig bild men har inga fina så ni får stå ut med denna från ikväll. Lilla Wilmer som spelar gitarr för första gången, haha han älskade det! Måste köpa en liten åt honom.

Tänkte slänga upp en egobild, men fastnade inte på foto för jag hann inte fixa mej för det tog så länge att få på mej min klänning. Den har något fel på dragkedjan och fastnar på samma ställe varenda gång, surt när man fick hem den några dagar sen och betalade en bra summa för den. Till sist fick jag stänga dragkedjan och dra på mej den då. Trodde aldrig det skulle gå men det gick nog som tur. Hmm onödigt pladder..

Det jag skulle göra var att hälsa min få bloggläsare en riktit God jul! Och hoppas ni har haft en underbar kväll med nära och kära! :))

Jullov

Nu har jag äntligen fått jullov! Såhär såg jag ut på vår julfest. Alexandra som har fotat.

Sitter som bäst vid Alexandras för hon har kommit hem från Oulu, ser tjejen allt för sällan!

Well well, ha ett bra lov allihopa! :D

RMK

Jenni bloggade idag om RMK, minns hur jag gillade dem när de var med i talang. Har egentligen inte lyssnat så mycket på andra låtar av dem. Men ojj va fina texter de har.

Tack till Jenni som inspirerade mej att lyssna lite på dem igen. Musiktårka.

7122011

Bloggen står tom från dag till dag. Detta för att inget speciellt händer i mitt liv och har inget att berätta om.
Igår firades i alla fall Finlands självständighetsdag, nice att vara ledig. Detta firade jag med lite bio, det var In time som rullade på duken. Trevligt sällskap och bra film sitter ju aldrig fel. Idag tog jag också ledigt från skolan, höhö, på dagsschemat var kokkola resa med syrran för lite julklappshopping. Hittade dock inga fina klappar, men dock en fin ring samt väska åt mej själv. Kanske visas upp på bloggen om jag tar mig tid att fota. Fotar allt för lite nuförtiden. Ska försöka skärpa mig.
Annars då, nördar film mest hela tiden och lever mig bort i fina berättelser och perfekta liv. Bättre så.
Snart är det helg igen, fast det känns som om veckan inte ens har börjat.

Nu tänkte jag slänga på en film före jag kryper i säng. Dock powerappade jag i misstag förut idag, så vi ska se om ja ens kan somna. Senare problem, nu Blue Valentine.
RSS 2.0