Electric blue


Nyårsklänning? Från nelly.com

Gina Tricot

Kan inte sova, så har blädrat genom Ginas webshop istället. Hittade massor med fina grejer!

 

  • Skulle behöva en kort modellsydd svart kavaj
  • Härlig väska med gulddetaljer, perfekt att ha vid utgång
  • Svart kjol, en sån måste väll alla äga
  • Har sökt åtsittande läderbyxor hur länge som helst men hittar inga som sitter bra. Dessa är dock inte läder, men "coated" kallar gina dem. Snygga iaf!
  • Snygg vit t-skjorta som är längre där bak
  • Jag <3 transparenta skjortor, så snyggt till fest som vardag.
  • Två stilrena svarta väskor. Har många sådana, men dessa var goodlooking
  • Svart tunn (stickad?) mysig tröja
  • Paljettklänning, beroende på hur den sitter, vill ha tight!
  • Att ha kort i, snygg silver-detalj
  • Fint nattilinne
  • Mysig pyjama och tossor
  • Eftersom jag har mycket svart kan man liva upp med färggranna naglar
  • Snygg tee
  • Halsduk, har redan en svart som används dagligen. Bäst <3

Snyggt tycker jag! Men nej nu borde jag verkligen sova. Åhh, inte trött...

Poets of the Fall

Nu kommer lite bilder och text från igårkväll, vilket absolut rankar sig till en av de bästa kvällarna i mitt liv.

Mirva och jag körde iväg till Seinäjoki, det var mörkt, regnade, stereon slutade fungera för en stund osv. Trodde kvällen skulle skita sig totalt. Först gick vi på stan en stund, sen vidare till Rytmikorjaamo, väntade där i några timmar och sedan släpptes vi äntligen in. Ganska lite folk till först. Men sen ökade det nog.
Känslan när Poets började spela är obeskrivlig. Vilken show de gav! De gav verkligen allt. Jag kunde ha lyssnat på dem hur länge som helst. Har ingen som helst tidsuppfattning från hela spelningen, men antar att de spelade lite över en timme. Marko (sångaren) hoppade omkring, låg på scenen, lutade sig över publiken, underbara handrörelser, chakeade loss. Och Olli (gitarristen) showade för kameran. Bassisten, Jani, såg hög ut helatinden, haha så skön! Enda jag inte fick någon bild på är trummisen, Elukka, för han var så skymd av de andra. Här är några randomplockade bilder. Dock jätte svårt att hinna med med kameran, för imellanåt var det jätte mörkt ljus, men plötsligt kunde de slå på vit blendande ljus. Finns inget bättre än live musik!

Jag har copyright på mina bilder. Så ingen tar dem, lånar dem eller på något sätt använder dem utan lov! Alright?
Efteråt så pratade jag och Mirva med deras roudare som fixade så bändet kom ner och prata med oss så jag fick visa min tatuering åt dem (det är ju deras logo och lyrics som jag har på min rygg). De tyckte den var snygg och Jaska (andra gitarristen) fotade den till och med! Talade med bändet ganska länge före vi begav oss hemåt.

Underbar kväll, tack Mirva för sällskapet! :D

Finns inga ord

Finner inga ord för denna upplevelse jag varit med om ikväll!

Svar!

Fråga: Tycker det är lite roligt att du skriver att du fotar massa och endå har du weheartit bilder i headern? :) Varför har du inte dina egna?

Svar: Tänkte svara på en liten fråga jag fick. Anledningen är att jag inte hade passande bilder att sätta just då jag slängde ihop headern och tänkte jag skulle fota nya när jag hade tid, men var så trött på den gamla designen så ville få upp den nya så fort som möjligt ändå. Så kommer provvecka, studiebesök, och massa skit in i bilden som tar upp all min tid och ork, så därför har jag inte prioriterat bloggen. I inläggen har jag också mycket weheartit bilder, för att jag är ofta i skolan när jag bloggar och inte har med egna. Dock kommer bilderna i menyn och headern uppdateras med det samma jag anser att jag orkar. Måste bara försöka få tag i mitt liv först och anse att jag bryr mig igen före jag kan ta tag i något.

Här är iaf lite bilder från venedig ni kan titta på tills dess:

Väldigt svår stad att fota i tycker jag. Jätte starkt solljus, men så mycket byggnader så mycket skuggor. Svårt att få en balanserad bild utan att den är över eller underexponerad. Dock va allt så vackert!

To do

Utställning

Treorna i min skola har utställning i Nykarleby, Rådhusgalleriet. Men tänkte ändå visa min fotoserie här. Men gå gärna och se den på plats.
Dock är dom inte i denna ordning. (Storleken är 60x40 per foto.)

Ut och äta

Igår kväll var jag ut och äta till Sesam med Mirva och hennes klasskompis Ali. Sen for vi till netti och sitta en stund. Körde hem Ali, körde omkring en stund med Mirva. Träffade på lite kompisar, och sen körde vi hem. Helt kul kväll :)

Kan inte sluta tjata

Seriöst! Kan inte sluta tjata om dessa gulliga varelser, jag vill så ha en!

Mat

Måste visa upp dagens fina portion! Måste nämnas att jag suger på att laga mat och hatar det, så detta är nästan ett underverk! Dessutom är jag väldigt dålig på att äta sallad. Duktiga jag!
Ikväll har jag minsann varit aktiv! Först åkte jag til gymmet, gymmade en timme. Tänkte åka hem, men påvägen till omkl'dningsrummet fick jag sånn lust att va på något pass. Så då drog jag lite Intervall spinning lll 1h. Seriöst, så tungt! Men ändå roligt. Bra att börja med den tyngsta nivån, hehe. Efteråt gjorde vi också magmuskelövningar i 15min. Jisses, kommer inte att kunna gå imorgon! Tror jag tar det lugnt imorgon, högst ut och gå eller något.

Nu ska jag ta en date med kudden, gonatt :)

Onsdag

Sitter i skolan och leker med Photobooth. Yeah.


Igår var en dålig dag redan från morgon. Men denhär dagen känns mycket bättre. Dock har jag inte fått gjort mycket än idag, men fotona ska i alla fall printas. Tänkte jag skulle vila från gymmet idag när jag körde dubbelpass igår, men det kliar i fingrarna så vi får se!

Är så himla sugen på att fixa en till tatuering nu. Men dock räcker inte pengarna till. Skulle vilja ha mera tid att jobba så jag skulle ha lite mera inkomster. Nu just går alla pengarna till bilen, vilket inte känns så motivernade när man suktar efter ny kamera, resor, tatueringar, kläder, skor osv. Materialist, i know. Men känns som jag behöver något av detta nujust. Någon förändring, mitt liv rullar på helatiden likadant. Och inte finns det något att göra, aldrig händer det något speciellt. Dessutom saknar jag min vän Jenni som flyttade till svergie, när kommer du hem och hälsar på? :)
Meen, det är väll bara en sänka som jag är i nu, med uppförsbackar kommer också nerförsbackar.

Ojj så jag skriver nu, men inget bättre för mej. Så om du orkat läsa hittills, grattis.


Tisdag

Har laddat upp så mycket weheartit bilder och bilder som bara är snabbt tagna. Så tänkte visa en lite seriösare bild. Eller jaa, en bild från fotograferingen till utställningen. Men denna kommer dock inte ställas ut.


Gillar mitt hår på bilden. Kan det inte alltid vara så?

weheartit

Lite fin inspiration från weheartit.

Tråkigt.

Sitter ensam i skolan och har tråkigt, eller hör om och om igenom Rob Zombie - Sick Bubblegum (Skrillex remix). Behöver få tag i en lärare för att diskutera upphängningen på mina foton till nästa utställning som börjar 15.11. Men ingen syns till, antagligen och äter meen.. Nödvändigt inlägg, här är iaf den avesomea låten.

Be soft.


Bilden e min egen texten har någon unknown skrivit.

Kom hem på lunchen, har nyss ätit och nu ska jag fota lite mera till mitt projekt. Är kluven vad jag är ute efter, vilket gör det ganska jobbigt. Men får testa lite till så ska vi se vad jag får fram. Har två ideér så får se vilken av dem det blir. På måndag ska de i alla fall ställas ut! Tre bilder tror jag det blir iaf.

Sen klockan 1 ska jag tillbaka till skolan på en modersmåls lektion. Sen till loppis och föra lite kläder till försäljning då mormor har ett bord där. Så blir det gym efter det!

 

 

Halloweenfest

Igår var det Halloween fest. Var utklädd till en djävul. (Påminnelse till mig själv, aldrig så kort klänning på sig om man ska dansa.) Kul kväll, och lärde känna lite nya människor. Kom hem kvart före 3 och så till jobbet idag, tungt! Är helt slut nu, ska lyssna på lite musik men sen tar jag nog natten. Ny vecka att ta tag i!

Sol

Äntligen sol idag. Har haft så gråa dagar på senaste tiden.
Idag har jag varit i skolan som vanligt, och hos syrran ett bra tag. På eftermiddagen gav jag mig av på gym och senare på café Fredrika med Alexandra, trevligt för det är så sällan vi syns! Pratade om massa onödvändigt och nödvändigt. Kul att catcha upp, blir defivitivt på nytt snart.

Imorgon måste jag komma mig upp från morgonen! Mina mornar på sista tiden har bara dragit ut sig längre och längre. Men imorgon har jag nämligen muntligt prov i modersmål. Eller jag ska presentera en bok jag läst, och det bedöms som kursens prov. Egentligen borde jag ha förberätt mig, men icke. Orkar inte med skolan just nu, så omotiverande. Men får väll ta det lite som det kommer.

Så är det ju äntligen fredag imorgon, efter en lång men slapp vecka.

Nu ska jag chilla en stund före jag deijtar kudden!

AARGH

Jäkla litteraturvetenskapliga essä

1 . 11 . 11

Första november idag, otroligt vad tiden har gått snabbt. Snart är det ju jul och hela köret. Idag har jag inte åstadkommit mycket. Skulle fota lite, men inget blev till något. Skulle fota till kursen vi har nu i skolan, men blev inte nöjd så får försöka ta på nytt någon dag då solen tittar fram. Så platta och tråkiga bilder när allt är så grått.'

Nu märker jag också att jag borde färga om håret. Okej på bilden ser det lila ut, men är någonsorts tråkig urblekt brun. Vet inte om jag nämnt det eller inte, men har iaf börjat använda ricinolja, och märks verkligen att mitt hår har växt sen dess. Har använt i kanske 2-3 veckor snart? Gillar det! Förutom att det luktar, är klibbigt, svårt att få i hårbotten osv. Men sålänge håret växer är denna tjejen nöjd!

Idag är det tisdag, vilket innebär bodycombat. Tjoho, har längtat ända sedan förra tisdags. Sen efteråt ska jag dra ett gympass också.
Inte hade väll jag något annat att komma med! Kul datum idag, säkert många som gifter sig. 1.11.11.
RSS 2.0