Sömnlös

Allt för pigg för att sova ännu men har dock haft tråkigt största delen av kvällen. Eller jaa, kollar x-antal vloggar av JennaMarbles, facebookat, lyssnat på musik. Men nu har jag tröttnat på datorn och istället plockade jag fram en sax och nålar samt lite kläder jag inte använder. Suger på att sy och fixa kläder men nu fasiken, lite spänning i livet! Kanske slänger in resultaten imorgon, orkar dock inte knäppa några före bilder nu. Ha en bra natt!

Sneakpeak


Sneakpeak på min studentoutfit och mina tackkort! :D Imorgon avslutning med YA samt så kommer min älskling hem, happy giirl :D

Photoshop


I måndags var jag ju en vända till vasa oxh skaffade mig Adobes creative suite, som innehöll bland annat Photoshop, indesign och illustraitor. Nu har jag lekt omkring med massa random bilder. Här är ett litet collage!
Roliga är att det är photoshop cs6, altså den riktigt nyaste versionen, skoj!

Dystert

Dystert väder idag så därför har dagen spenderats inomhus utan något vettigt att göra. Så jag började kolla en ny serie, The secret circle, otroligt bra serie hittills (har sett ett avsnitt, hehe). Med allt innesittande så blev jag rastlös och kommer just från en länk i duggregnet.. faktiskt skönt, jag som hatar att springa! Dock har jag nya träningsleggnings så det får man en extra push av, älskar att ha nya träningskläder. Well random inlägg, men nu ska jag iaf bara hoppa i duschen och sedan virra in mig i en filt och sätta igång andra avsnittet av TSC.

To do, vecka 21.

Slängde ihop en snabb to do lista för inkommande vecka så jag håller reda på dagarna, de två närmaste veckorna kommer nämligen vara ganska hektiska har jag på känn!


Bubblegum pink


Ful bild, men ville bara visa ett av mina nya nagellack jag beställde från asos. Nicki Minaj i sammarbete med O.P.I. Ett paket med fyra stycken olika nagellack i liten storlek. På bilden ser ni Pink Friday. Ikväll åker nästa färg på!

Trög

Sov för länge, orkade inte stiga upp. Så det ända givande jag har fått gjort idag är att jag har lagat mat och ätit den. Men lyssnar på Ben L'oncle Soul så det är väl helt okej ändå.

Som det nu ser ut kommer inte denna dag bjuda på så mycket. Ska försöka pallra mig till gymmet, men det är väll det ända på schemat.

Så slutar det alltid..

Sällan det slutar såhär när jag står framför kameran!

Headerbyte

Tröttnade på den gamla headern så jag satte in lite av dagens bilder istället. Inte så pjåkigt, duger för en stund i alla fall.
Skumt när jag alltid om nätterna får lust att hålla på med bloggen. Inlägg flödar och får lust att fixa på designen.

Men nu är klockan trots allt halv 2, och även om jag inte alls har lust att sova så tror jag att jag ska göra det ändå så jag orkar på gym imorgon.

Sunny Sunday

1. Chilling mode ON 2. Ishockey (Y) dock gick det ju inte så bra för Finland men. 3. Koncentrerad ;)

Försöker bli flitigare med kameran igen. Ta i trä.. Men kul att ha random bilder från olika tillfällen. Idag åkte Topias tillbaka till militären och kommer inte synas till på 2 veckor. Lite ledsen i ögat, men det kommer gå snabbt, hoppas jag.

I helg har jag fuskat med mitt godisstrejkande. Eller mera firat att jag har godisstrejkat i ungefär 2 månader eller något, minns inte när jag började men. Tyckte jag förtjänade en chokladplatta, hihi. Nu blir det godisstop igen i 1 månad före jag får äta igen. Ska försöka i alla fall.

Ska också ta tag tränandet riktigt på riktigt och också ändra på mina matvanor. Sommaren närmar ju sig med stormsteg!

Photos


Photos: Jenni Fredriksson
Modell & Edit: Jag

Gif.


Var och fotade lite med Jenni idag. Som vanligt spårar det ur för mig, men blev ju en fin gif. i alla fall.

Mysig


Weheartit

Aaaa, en sånn vill jag ha. Tänk en fin sommarkväll, underbart väder, jordgubbar och pojkvän. Perfekt.

08052012

Ojj så jag längtar till sommaren! Nog för att min sommar kommer bestå mest av jobb, men sommar är ändå alltid sommar. Oj så jag längtar, det bara pirrar i magen. Men det kan också bero på den undrebara personen här under.
Nu ska jag slänga på mig träningskläder och ta en liten jogging tur, sen ikväll blir det jobb.


Bild från 1 maj.


Foto

Maj

Redan maj, jisses vad tiden går snabbt. Hade en trevlig vappen och helg överlag.

Idag har jag hunnit vara i skolan och så har jag jobbat lite. Resten av kvällen ska jag febrilt söka efter outfitter till mina dimissioner. Fick min studentklänning denna vecka. Bara en till klänning, skor och accessoarer kvar. Sen ska jag också försöka få någon ordning på mitt rum.

Imorgon är jag ledig från skolan, så dagen ska spenderas med att göra endast roliga saker. Sova lite längre, om vädret tillåter så blir det fotografering med Jenni, om inte så kör vi väll bara kaffe. Sen tänkte jag också gymma lite och sånt. Kommer bli en lovely day.

Gymnasiet klart förutom dimission, slutarbetet klart. Bara lite småsaker kvar i konstskolan. Vädret börjar ge med sig och låter solen titta fram lite nu som då. Temperaturen klättrar sakta men säkert upp. Och fåglarna återvänder. 

Livet leker.
RSS 2.0