OutfitHalsduk, jeans - Gina tricot. Tröja - H&M. Skor - Nya från o.i.s.

It's the little things that makes the world - Potf

Lugg

Som ni märkt så har jag kapat luggen rak, trivs hittills!
Söta Toffi som har fotat.

#

<3

Grease

Jag och Toffi har varit ut och fotat ikväll, dock va ljuset vääldigt dåligt. Skulle ha blivit fina bilder :) älskade att stå i en gammal hage med dimma bakom oss, dock återspeglar inte bilderna det. Åhhh vill ha ny kamera och nya objektiv som är ljuskänsligare.

Old

Tjo


Question

Dålig bild på luggen. Tänker mig jämnare och rakare. Ungefär som här:

Gahh

Dessa snyggingar tänkte jag köpa i Helsingfors. Trodde dom kostade 109€ och var på -20%. Så då skulle dom ha varit runt 87 euro. Perfekt tyckte jag. Så när jag ska betala dem säger tjejen i kassan att de kostar 139€. Så jag köpte dem inte. Nu när jag tittade på nätet så kostade dom visst 109€.... gahh.. Så jag hade rätt! Vill ha dem!

:(

Dagens

Jacka - Miss Selfridge, Tee - Primark, Halsband - London, Jeans - Cheap Monday, Converse, Ringar - Seppälä och Lindex

Imorgon hoppar jag på bussen mot Helsingfors tillsammans med resten av konstskolan. Det kommer bjudas på konst, shopping och utgång!
Nu ska ja sova, ska upp om 5½ timme.
Godnatt

I miss you London

Hittade bilder från London som jag inte plublicerat. Dessa bilder är fotade sista dagen, när jag köpt ett nytt minneskort för mitt förra blev pajjat och massor med fina bilder på Big Ben, London Eye och parken brevid, och från kvällen försvann. Men ska nog försöka få dem tillbaka. Här får ni iaf njuta av en bit London.

Höst

Nu är det verkligen höstväder ute. Less på allt regn.

Oberoende av allt grått och regn har dagen ändå varit mera än bra.
Studentskrivning i Engelska, Nybild och media-kurs (ingen aning vad jag ska fota!), kaffe med Jenni och sen blev det gym.
Här kommer lite outfitbilder från idag.

Topp, tunika, tights - Gina Tricot. Halsduk - Pieces. Skinnjacka - Miss Selfridge (london). Skor - Seppälä

All the leaves are brown
And the sky is gray.

Morgonpyssel


Imorn har jag fixat ramen jag köpt från ikea, fint blev det :)

Duudiduu

Har tråkigt, för ovanlighetens skull.

Dock var gårdagen en bra dag, fick gjort massor med saker. Först var jag i skolan, okej där fick ja inte gjort nästan något. Men efter skolan for jag en vända till stallet, men hästen fick vara ledig.
När jag kom hem fixade jag en foto beställning och städade, så nu syns mitt golv till och med.
Ringde till Jenni och tog en kaffe på Fredrikas. Älskar att sitta uppkrupen i en fåtölj med en Latte som värmer och prata om allt och ingenting. Efter kaffet körde vi omkring en stund, men gav upp när vädret var så dåligt och klockan började visa för mycket. Gymmade en timme sen hem för att fortsätta med städningen. Bra dag!

Bilden är från förra veckan.

Dagens schema:

Skolan
Stallet
Läsa på studenten
Titta på Idol (om det kommer idag?)
Osv :)

 

English

Sitter på engelska lektion och ska försöka skriva en uppsats. Går ju jätte bra, min fantasi glömde jag hemma.
Idag är det äntligen fredag, ska bli så skönt med lite ledigt. Eller ja, kommer nog att jobba på söndag.
När jag kommer hem ska jag snabbt till stallet och rida busen, sen ikväll får vi se vad som händer, har inte planerat något speciellt iaf.
Måste försöka skriva klart nu. Sålänge får ni se på en söt bild på Lasse Berghagen som jag fotade till den lokala tidningen!

Smooth

Avnjuter en jordgubbs smoothie, och betalar lite räkningar. Så har jag dessutom städat ett av mina klädskåp också. Inte illa pinkat.
Om det nu måste bli höst så vill jag ha en fin, solig höst fylld med färger och finfina platser att fota på. Men istället regnar och blåser det.
Ajaa, nu ska jag fördjupa mig i Breaking Dawn, när man ändå ska läsa på studenten kan man ju göra det på ett roligare sätt. Läser nämligen en engelsk bok som bäst. Well well, back to it.

September

Redan september :o
Nu ska jag iaf dra iväg till stan för att kaffa med Jenni och lite andra uppdrag. Cya!
RSS 2.0