Lägenhets update via instagramImorgon får jag mitt golv, snart får jag flytta!

Hej och hå.

Stressig dag, mycket på jobbet och övertid och sånt. Helt ok ändå. Killen har stuckit till huvudstaden för lite urvalsprov och kommer hem först på lördag kväll. Håller tummar och tår att det ska gå bra för honom!
Känner mig inspirerad och vill egentligen inte alls ta natten som jag borde, min kropp är så utmattad och skriker efter sömn. Här är dock lite på sovrums inspiration jag kommer använda i mitt nya sovrum. Vitt och ljusgrått som gäller! Kanske får en gnutta svart också får följa med in.

blä.

Tänkte försöka blogga från mobilen, men får inga bilder till inlägget och min telefon dör snart. Men gå in å min instagram ist, Karoliinaw heter jag där!

Lugn söndag

Hej bloggen. Dagen har varit lugn, vaknade lite över 10 och myste under täcket med hjärtat en bra stund, steg upp och ställde mig till jobbet. Arbetsdagen gick bra, kul att jobba på söndagar då man vet att man förtjänar bra :D Men inte vinner det slöa, sköna söndagar! Nu ikväll har vi inte gjort någonting alls, som bäst läser jag bloggar och Topias tittar på tv. Men ibland får man ha dessa dagar då man inte orkar göra något.

Nu ska jag socialisera mig lite istället. Men återkommer nästa vecka med bilder på lägenheten så ni får en update hur det går. Ska försöka minnas det i alla fall!

/Karoliina

Godmorgon!

Jees jag är uppe och klockan är bara 06:39. Har varit uppe i ca en timme redan. Vaknade när Topias skulle till jobbet och orkade inte lämna och sova för att igen vakna 1 och 1/2 timme senare av min klocka och sedan snooza till klockan 10 som vanligt. Idag är en ledig dag och idag ska jag få gjort mycket, riktigt på riktigt! Ska så småningom bege mig mot lägenheten och fortsätta måla där. Dagens mål är att få målat klart vardagsrumms taket, få spacklat några spikhål vi hittade, grundmåla hallen ett till varv samt föra ner ett skåp i källaren. Sedan om man får gjort ännu mera är det ett stort plus, men vi börjar med detta.


Ha en bra dag och ta vara på den!

Pigg och glad

Godmorgon. Idag är jag pigg och glad! Vaknade lite över 10 och är redan uppe. Jag är en sånn som ligger och drar mig så länge som möjligt och hatar att stiga upp för det är kallt och äkligt. Men inte idag, idag är jag pepp. Ska ta vara på detta och städa lite samt packa ner lite saker jag inte behöver dagligen.

En liten anvisning till livet såhär på morgonkvisten:

Detta ska i alla fall jag försöka leva efter. Let's make a change!
 

<3

15102012Helg

Igårkväll var jag och älskling till pedrinas och åt. God mat! Sen på en pub en liten stund och sen vidare till Topias. Vi var båda otroooligt trötta så blev tidig natt för vår del. Och ojj som jag älskar att somna med dina armar om mig. Mysig morgon, vaknade en 10 tiden och kramades en bra stund före vi kände att det var dags att stiga upp. Chillade hela förmiddagen. Men så ringde de från prisma om jag kunde ta ett skift vid ABC. Varför inte, behöver varje cent jag kan få såhär inför flytten. Jobbade 14-20. Sen köpte jag lite gott åt mig och nu ikväll orkar jag göra absolut ingenting. Ska slänga på ett Gossip Girl avsnitt och invänta Topias som borde komma vilken sekund som helst.
Det krävs så lite för att jag ska vara nöjd, haha. Nejmen idag är en skön dag, trots lite jobb.

/Nöjd tjej.

Ps.. påminnelse till mig själv. Ta dej i nacken med fotograferandet så du kan blogga roliga inlägg!

121012

God kväll. Sitter färdig fixad och väntar på att Topias ska orka stiga upp och ställa sig samt hämta mig. Idag är det date kväll för på söndag har vi varit ilag ½ år. Har bråkat mer än varit sams men gud som jag älskar dig.

091012

Hej! Detta har varit en bra dag, mina senaste inlägg har varit så sura så tänkte jag måste skriva nu när jag för en gångs skull har haft en bättre dag. Har fått massor gjort, känns som lägenhet kanske ändå blir färdig någon gång. Altså dagen har sett ut på detta sätt: Lägenheten i ett par timmar och slipat klart vardagsrummet samt mamma själpte att städa det så det inte är så dammigt. Sen hem duscha, äta osv. Till Topias en stund för att få träffa honom idag också, han var så trött så vi tog en powernap tillsammans, och ojj så skönt det var. Jobbade 16-21.15. Sen tillbaka till lägenheten för att slipa klart väggarna i sovrummet.
Suger att spackla och slipa. Man hittar helatiden flera ställen som skulle behöva spackel, och blir aldrig klar. Perfektionist som jag är. Så får man damm i näsan och börjar nysa. Men bara i princip halle kvar så är slipandet klart! Men imorgon pausar jag nog från det. Mamma och jag åker dit redan från morgonen och börjar måla andra varvet på taket!

Altså ska jag gå och lägga mig nu, väckning 8.00!

Gammal, random bild. Har nuförtiden rak(läs: sned)pannlugg -.-.. saknar min sidopannlugg lite grann..

051012

Hela denna vecka har varit såå tung. Idag kändes det lite lättare men nu är den tunga feelisen här igen.
Ähh tar på nytt imorgon. Nu ska jag se på någon serie å sen sova. Jobb 09.00-18.15. Kul..

Tävlar

Är med och tävlar om hårförlängning, tävla du också. HÄR!

Nu när mitt hår är längre så suktar jag efter tjockare hår! Haha aldrig är man nöjd! :D

Alive

Tänkte påpeka att jag är vid liv. Mycket att göra i lägenheten, det går sakta men säkert framåt! Bilder kanske kommer så småningom, bara det börjar hända lite mer intressanta saker där.
RSS 2.0