En somrig kväll.

Igår spenderade jag en väldans somrig kväll på beachen med några vänner. Aki simmade till och med, trevlig kväll och flera såna vill vi ha!

Rid abstinens

Har jobbat idag 6-13. Tungt, men skönt att sluta så tidigt och ha hela dagen på sig att göra massa andra saker.

Fick sådan rid abstinens så jag ringde Mirva ;) Hon var snäll och lät mig rida Papric. Trodde att jag inte hoppat på ca 1 år, men vi kom fram till att det är över 2 år sedan! TVÅ ÅR!! Som tur slängde M upp ett hinder åt mig och Papric som vi fick komma över några gånger, och vilken rush och glädje altså! Måste. Ha. Häst. Nu.
Nåväl, kul var det!


Babu och jag idag! Mirvas foto. Måste jobba på min hållning..


Idag fortsätter klädtvättandet och så ska jag riktigt snart hämta mina saker som lämnade kvar efter min loppisvecka. XOXO

Godmorgon.

Ojj vilken skön söndagsmorgon. Vaknade helt utvilad och steg upp med det samma, sedan dess har jag redan hunnit städa lite grann och nu ska jag börja tvätta kläder tänkte jag. Sedan blir det att fira mamma med god mat och tårta, grattis alla härliga mammor på morsdagen!

Efter allt firande och tårtande styr jag nosen mot stallet och tar en ridtur på underbara Gary, får se hur det går. Längesen jag ridit så ser verkligen fram emot det!


Ni ska ha en fin dag och var extra snälla och gulliga till era mammor idag! XOXO

 

Fartfylld fredagkväll

Eller närmare bestämt fartfyllt spel denna fredag kväll. Tittade på ishockey matchen Finland - Ryssland vid O'learys, och oj vilket spännande spel. Nu är jag uppkrupen i soffan och läser lite bloggar, känner dock att sängen kallar så småningom.

Pizzabagare för en dag,

Idag fick jag hoppa in ett par timmar på pizzerian/cafét som finns i samma byggnad som jobbet. Deras personal skulle nämligen ha möte och de behövde någon som kunde hoppa in. Well, kom dit och trodde jag snabbt skulle lära mig kassan, har ju ändå jobbat som kassörska sen jag var fjorton. Men nej, de tyckte att jag skulle få baka pizzor. Inte mig emot, hur kul som helst med lite omväxling!

Annars då? Min bloggkarriär går ju sådär, haha. Händer samma saker dag ut och dag in så finns inte så mycket att berätta om här på min lilla blogg..

Har blivit ett hål rikare i mitt vänstra öra, denna gång uppe i bråsket. Den läker fint. Dock är det jobbigt att inte få sova på det örat, då jag är van att alltid göra det. Detta resulterar att jag sover i någon konstig ställning och imorn när jag vaknade var min nacke helt stel, vilket den fortfarande också är.

Min dag kommer fortsätta med att fylla på mitt loppisbord samt åka till gymmet. Mer än så vet jag inte. Imorgon är det jobb hela dagen som gäller i alla fall.

RSS 2.0