LÄGENHETHåller på och packar ihop och flyttar från denna lägenhet. Var tvungen att ta lite foton för att minnas hur den såg ut och tänkte dela med mig av dem till er också. Kommer sakna min stora wc och duschen men annars känns det bara bra.

Lilla ettan på 35 kvadrat med bastu och balkong. Tack för detta år, nu är jag så redo att ta sommarlov!
Vad som händer nu får ni se i ett senare inlägg ;)
 

13052014

Idag är en så skön och lugn dag. Sov lite för länge, for iväg på studiebesök till Vasa Wellness. Nu är jag hemma igen, har dragit på mig min VS morgonrock och krupit tillbaka under täcket för att slöa en stund. Snart ska jag dock ta tag i lite saker som kemiläsning och så måste jag diska. Skulle göra i princip vad som helst för en diskmaskin!
 Ikväll ska jag hänga med fina Alexandra och efter det blir det kvällsgym!
 
Jag som bäst:


Fint med röda naglar och matchande läppstift! XOXO
 

OOTDFina Sandra fotade lite outfitbilder på mig idag. När jag för en gångs skull gick klädd i nått annat än jeans och converse!
 

I NEED THIS

 
Denhär bikinin är verkligen ett måste för mig! Dock är den allt för dyr.. Snygghets döden.
 
 
 

FIRST OF MAY

 
Äntligen är det maj. Bara en månad kvar till sommarlovet och en månad kvar tills jag flyttar tillbaka till Jakobstad. Har på känn att det kommer bli en awesome sommar, även fast jag kommer att jobba så mycket jag bara kan och orkar. Jag hälsar maj så himla mycket välkommen, fast jag vet att det kommer vara stressigt med att få in alla skoluppgifter, kommer jobba en hel del och i någon vända också hinna flytta. Well, jag är redo och peppad för denna månad!
 
RSS 2.0