Planering

Håller som bäst på att planera mina två nästa tatueringar. Så excited! Skulle helst laga dem före sommaren. Vad tror ni det är jag kommer fixa som näst? Och var? :D
 
Här kommer ett random collage.
 

PÅSKLOV

Ligger som bäst hos föräldrarna och avnjuter mitt korta men då så välbehövda påsklov.
 
Har jobbar otroligt mycket denna vecka och haft en helmassa i skolan så igår efter jobbet fick jag äntligen ta lite time off. Kvällen började bra med att få sluta lite tidigare och åka direkt till systerns, där årets grillsäsong öppnades för min del. Sen på kvällen blev det chill i stan med vänner. Idag har jag fått i mig en heldel kaffe och hunnit med bland annat middag hos mormors å morfars, löprunda med mamma å syrran. Skönt.
 
Nu lyssnar jag på musik från Sons of Anarchy, de har faktiskt nailat musiken i alla sina avsnitt. Så passande till stilen och lyriken. Plus att det är så förbannat bra. John the revellator, gimme shelter, Heyhey mymy, House of the rising son. The list goes on.
 
 
Eftersom jag inte har nå bilder så får ni en gammal. Hårförlängning hade jag här <3 dock inga ögonbryn...
 
 
 

SKYTOUCHERTjena, min uppdatering suger.
Kameran har legat och samlat damm alltför mycket på senaste tiden. Men tänkte kika in här och säga att jag lever. Dock just och just, har dragit på mig en ordentlig förkylning men det går väl runt sådant nu. Ganska bra egentligen, för nu har jag fått vila upp mig. Vi lever i hektiska tider, men inatt sov jag från fem på kvällen till 8 imorse. Skönt.

Pampasveckan är nu firad, men gick ganska lungt till för mig då jag jobbade fredag och lördag. Roligt hade jag det!

I skolan har vi en helmassa nu. Vi har klart fantasi makeup kursen, bara några uppgifter som återstår. Sen är vi i full gång med hårfärgskursen, så igår färgade jag Niinas hår och hon färgade min utväxt. Nästa vecka får jag slingor, spännande. En annan kurs vi har nu är Inre & yttre skönhet, mer teoretisk lektion men jätte lärorik. Idag har vi tangerat stress, och läraren hade oss att fundera på stresshantering. Jag är en väldigt stressad människa, och när det blir för mycket säger jag stop, och gör inget av det jag borde göra istället för att börja i sakta mak göra en sak i taget, och detta får ju mig ännu mer stressad. Så jag får verkligen ta till mig saker som vi pratar om och försöka byta inställningen till detta.

Nu ska jag bygga lite på en portfolio och så småningom blir det nog att ta natten, har absolut inte tid med denna förkylning mera!

XOXO..
 
 
RSS 2.0