@ alexandras

är hos allo nu, ska snart åka iväg till liitto. Fest där, sen om det inte är kul så ska vi åka hit tillbaka och se film och sånt. Så ska jag sova här.



Min dag har varit helt okej, först hade vi matematik, hahah var kul, satt och bråkade med André och Ronnie. Sedan religion, hade prov, gicki sådär.. så samhälls, pust.. Ingen hade lagat läxan så det var ganska kul när läraren fick reda på det, men efter halva lektionen så fick vi gå för att sjunga in våren med resten av skolan. Sist men inte minst ade vi modersmål finska, hahha läraren satt och gäspade och klottade på et papper under tiden som en höll ett föredrag, hahhhaah..

Imorgon ska jag till Kovijoki och titta på när mina kopisar ska uppträda första gången, ska bli skoj :)

Men nu ska jag fortsätta att ställa mej
Ha det !

29 april

dagens plus:
fint väder
kul på hejjarklacks träningen
chill skoldag
kul på rasterna med mina rövare
redan onsdag

dagens minus:
simon är i lappland
måste läsa på prov
måste sälja toapapper från hejjarklacken
trött

28 april

Hej, som ni ser har jag bytt header. Blev så trött på att titta på den förra. Ska ännu fixa lite andra saker tror jag (om jag orkar).
Jag har bloggtårka, surfar omkring på olika bloggar för att få inspiration.

15.5 närmar sej med stormsteg, jag ska ha 5 snygga foton tills dess (urvalsprov på konstskola). Ingen aning vad jag ska fotografera, för jag har även fototårka. Ähh det löser väll sej, det brukar det göra. Men nu ska jag springa i duschen och sedan titta på tv.

Skratta eller gråta ?

jaa, ska man skratta eller gråta ? Folk som tror dom är så jävla balla och kommenterar s.k elaka kommentarer på andras bloggar.. hahha, underhållande att läsa hur lågt folk sänker sig, men det är ju nästan sorgligt när de inte har något liv och så dålig självkänsla och självförtoende att de måste försöka trycka ner andra. Inte så att någon har kommenterat åt mej, men till många andra bloggar jag läser. Hitta bättre hobby dudes :)

Bilder från idag


körde till purmo med vespan, puh..
Sen körde jag och allo till uffes bar, för en glass.
Blåste väldigt mycket så jag tyckte det var bäst att sätta upphåret.


Meeen det hjälpte inte så mycket, håret blåste nästan iväg iaf. Gott med glass ;D

Sen skulle vi köra på några skogsvägar, hahha lerigt ;D

vi fastnade fast.... 2 ggr xD

och körde omkull 1 gång ;D

hahha kul hade vi iaf !

Hej

Varit hos Allos idag. Hahah vi hade kul, eller skrattade gjorde vi iaf ! Kommer bilder senare !

Nu ska jag snart och titta på något modell program :)

Tjo

Igår var jag till simons, vi hade det mysit, var ut och gick och tittade film. Kul kväll !!
Och nu ska jag springa och städa mitt rum och sen brumma iväg till nowhere (purmo !) hahha, ska till allos
http://rosandra.blogg.se .

Tjingeling !

Tjo

Tänkte bara säga att det vore kul att veta vem få som kollar min blogg, släng gärna in en kommentar :)

Förövrigt har jag väll inget att bäretta, ska snart till min kompis Mirva, ska säkert bara se någon film och mysa som vanligt :) Men ska inte vara där så länge för jag ska till jobbet till klockan 09:00, så måste väll få lite sömn där emellan.
Och efter jobbet ska jag väll vara med Simon :)

Ha en bra helj ! :)

Plugga

Jätte fint väder idag, och förstås kan inte jag vara ute och njuta av det fina vädret för jag har prov imorgon. Så för mej blir det att sitta inne och plugga... jobbigt. Har bara varit i skolan idag, och när jag kom hem tittade jag på gossip girl och nu sitter jag bara här.
Inget annat att säga egentligen, men kanske kommer ett inlägg ikv.

Ha det !

210409

Hej !

Idag har varit helt okej dag. I skolan hade vi fysik, samhälls (prov, hade inte läst ett ord) och två timmar huslig ekonomi, lagade plättar med någon fyllning.
Jag har mycket som jag skulla vara tvungen att göra idag, men jag är så trött och det skulle passa med en liten tupplur. Jag var inte på länk igår så det skulle jag måst på idag, sen har vi finska prov på torsdag, så svårt, så måste jag fotografera till urvalsprovet jag har 15.5. Och sen massa annat också. Suck ! Men det brukar ju lösa sig.

Sen det med Johns och min deal så tror jag att jag ska sluta. Jag skulle nog klara av det, men jag har inte tid eller lust. Visst jag vill få bättre kropp och sånt men, vi ser. Ändå skulle jag nog fortsätta med att länka och äta nyttigare.

Idag är det ju tisdag = mycket bra program från tv. NCIS, O.C och Gossip Girl.

Ha en bra fortsatt tisdag kväll !

Dålig uppdatering

Förlåt för dålig uppdatering. haft mycket att göra. Och nu skulle jag egentligen läsa på samhällsprov, låter så väldigt tungt.. börjar läsa först om en stund. Kan ju bäretta lite om min dag. Skolan var okej, inget speciellt. Efter skolan tog jag bussen ti stan, där jag var med simon. Eller vi var vid hans lägenhet och kollade House. När jag kom hem hittade jag ett brev till mej, blev glad, får ju nästan aldrig brev. Men sen märkte jag varifrån det kom. YA... "Välkommen på urvalsprov", usch jag fasar verkligen för det. Ska ju int till en konstskola nästa år, och då måste man gå på ett urvalsprov, ha med sig 5 fotografier eller något annat med konst att göra. Så ska man också utföra en praktisk uppgift. USCH, är så nervös.. 15.5 ska jag dit altså..

ERIK

Kom för en stund sedan hem från ERIK (elevriksdagen). De har ett läger eller något liknande över helgen i vår skola. Och när jag är med i vår elevkår var jag där och sålde godis och sånt. Mycket coolt folk där ! Med väldigt starka åsikter. Först talade de om kapitalism och fachism, och jag fattade inget och det var ganska tråkigt, sedan blev det lite intressantare när de började prata mer om åsikter och sådant. Sedan i helg ska de välja ny elev riksdag och sånt. Det var föresten jag, Sofia, Johanna och Lizette som var där och sålde. (Hahha en kul grej någon uttropade: Vi skall KÄMPA om vi vill ha en mjölkmaskin, så ska vi TA en mjölkmaskin !, hahha kan inte sluta skratta)
Börjar vara trött, varit igång hela dagen. Fösrt skolan från 09:00 - 15:00, sedan jobbet 16:00 - 20:00 sen ERIK 21.00 - 22:00, men var där till ca 23:00. Ska nog gå och bädda ner mig i min varma säng snart.
Gonatt.

Smoothie

Lagade en smoothie nyss. Mm gott gott. Nu när jag inte får äta godis/limsa/glass, så måste man ju hitta på något ! :D

Prov

Har nyss tittat på Gossip Girl, en av de bästa serierna ! Och nu försöker jag läsa på prov, men allt annat är så mycket intresantare ! Jag har biologi prov imorgon, och kan inget om generik osv. Bäst att börja läsa nu så man hinner lära sig lite, tungt tungt...

Ha det !

Klänning

Lovade ju att visa klänningen jag köpte också. Vad tycks ? :)
Aprikos/korallröd färgad från Vero moda.


160409

Hej ! Helt okej dag idag. Inget att skriva om men dagens outfit iaf :


Halsduk - kappahl
Läderjacka - Sisters point
Tunika - Code
Tröja - Vero moda
+ vita skor - H&M

Länk

Tänkte bara säga att jag är hemma från länken nu, skönt men tungt var det ! Så nu ska jag bara hoppa i duschen och sedan titta på Greys Anathomy ! :D

Ha det !

Stan

Hej !

På bra humör!
Idag var skolan ganska rolig, jag har bara fnissat hela dagen, hahha. Dessutom är det underbart väder ! Börjar bli riktit vår nu ! Men lite kyla lär vi nog få tåla ännu.
Efter skolan åkte jag in till stan. Skulle söka efter klänning. JAG HITTADE EN :o :D Äntligen, eller jag är ganska tidigt ute men känns skönt att inte behöva tänka på det mera. Kommer bild sen någonn gång. Köpte också en tröja och en börs/väska. Så kul att shoppa ! :D

Dagens outfit:



Halsduk - Syrran köpte den till mamma i jul så jag vet inte var hon köpte den
Munktröja - Beställt från poetsofthefall.com. Så bra finländskt band !
Linne - H&M
Läderjacka - Vero moda
Skärp - Jim&Jill
Jeanstights - Only
Skor - H&M




Nytt:
Tröjan - Vero moda
Börsen/väskan - Code

Nu ska jag ut på länk i det härliga vädret !

Tjingeling

Dagens Outfit

Bara sköna kläder idag.

Halsduk - ?
Pinocchio T-skjorta - Only
Baggy jeans - H&M

Då var lovet över

Hej !
Då var lovet slut, varit i skolan idag igen. Hahha, det var ganska kul.
Jag är SÅ shopping sugen, men ändå måste jag försöka hålla mej. Sparar pengar till klassresan till Tammerfors. Skulle vilja ha ett par till jeanstights, och så ska jag köpa en ny väska, solglasögon, chinos, tygskor osv.

Påtal om kläder så kanske jag har hittat en klänning jag ska köpa. Den är jätte billig, bara 149kr. Men frakten blir förstås dyrare när jag beställer från sverige. Men jag ska visa mamma när hon kommer hem så kanske hon betalar !
Den är från stylebystars.com



Skulle vara så söt som en sommarklänning. Sen ist för det blomiga bandet i midjan skulle jag ha ett brunt skärp som matchar med mina skor från h&m.


(Dålig bild men)

Ciao !

Bra mode sidor ?

Jag söker desperat en klänning till avslutningen, inte för fin men endå inte för vardaglig. Någon som kan tipsa om någon bra mode sida !? Känns som om jag kollat igenom alla redan..

Ha det !

Regn

Det bara regnar och regnar, har regnat hela morgonen. Klockan tio hade jag bytt om färdigt och skulle ta en länk med mamma. Sen när jag drar upp rullgardinen för mitt fönster så öser det ner. Suck, typiskt. Men jag tror det skulle klarna upp till kvällen. Bra det för idag har ju jag och john börjat med vår träning/diet, hahha, inte kanske direkt en diet men.

Så håller jag på och fixar bloggen också. Lag nyss till en klocka, men den visar ju finsk tid. Altså en timme fel för dom som bor i Sverige och så.
Ett tips till de som har problem med att fixa sin blogg, "Designadinblogg.se" vägleder en jätte bra när man har problem med något.

Vad annat skulle jag kunna tilsätta/fixa så min blogg skulle bli snyggare ? tips ? :)

The Fast and the Furious 4

Godmorgon

Igår åkte jag, mamma och pappa in till stan, vi skulle på kalas när min kusin fylde 12 år, grattis till honom !
Sen skulle jag och simon på bio, på fast and the furious. Det va nästan bara killar där, hahha. Men det kunde man ju vänta sig när det var en bil film, såg många bekanta där också. Filmen var faktiskt jätte bra !

Skådespelarna var:
Vin Diesel
Paul Walker
Jordana Brewster osv.



9 hallon av 10 möjliga
Värd att se !

Söt klänning

söt klänning från gina tricot :)

Godmorgon

Är jätte trött, men kunde inte somna om.
Igår var jag då med några kompisar, gjorde inte så mycket. En skön och lugn fredagskväll.
Egentligen har jag inget att skriva om, men har endå inget annat att göra.


Söt klänning från nellys:

Ny header

Fixade nyss en ny header, va tycks ? :D
Ska ännu fixa fonten och storleken på inläggen, hinner inte jöra det just nu.

Ingen bio ikväll, ska bara mysa med min söte <3

Ha så rolig fredag kväll !!

Tjo

Ingen morgonlänk för mej, snöade för fullt. Synd.

Men jag och min kompis John gjorde en deal idag. Den går ut på att vi ska fara och springa 3 gånger i veckan, vi får inte äta godis, glass eller dricka limsa. Jag kommer högst klara 2 veckor. Men det är meningen att vi ska hålla det till avslutningen, och den som bryter mot något först så bjuder på en glass! Hahha, säg lycka till ! :D

Godmorgon

Ska snart på en morgon länk, tänkte bara slänga in ett inlägg före det.

monki/hm

hittade massor med snygg från monki och H&M.
Svarta klackar - H&M
Beiga chinos - Monki
Smutsik rosa tröja - Monki
Vita tygskor - H&M
Solglasögon - H&M
Ljusblå klänning - Monki
Vit klänning - Monki
Ljusblå klänning - Monki
Väska - H&M


Ge mig dom

Hemma från jobbet

Hej, hemma från jobbet nu. Dagen gick ganska fort, så det var skönt. Före jobbet köpte jag lite små saker. Lösögonfransar (mina ögonfransar har gått av), rakhyvlar, rakskum och lite annat användbara grejjer. Ikväll ska jag bara slappa, sköönt.

Hejdå !

Hårmodel

I måndags var jag som hårmodel vid Gun-Majs Hennes och Hannes. Det var roligt, dom var inte så professionella. Håret blev sådär, jag kan leva med det men det var nog mera jag förut. De klippte en Oscar Guinéa frisyr, den var jätte snygg på modellen jag fick se den på före, passar bara inte mej så bra. Men mitt hår växer som ogräs, iaf pannluggen, så nog ska jag väll få tillbaka mitt gamla hår snart.


Förut:
jag
Kommer kanske bild på nya håret snart, om jag orkar ta någon bild.

Ha det !

Godmorgon

Eller klockan är redan elva så det kanske inte är morgon mera men. Ska till jobbet till klockan två, jobbar som kassatant på ett apotek. Ganska tråkigt jobb, men jag får pengar iaf ! Tänkte ta en länk före det, men jag tror inte jag orkar, så trött. Sen ikväll ska jag väll inte göra så mycket. Sitta hemma, kanske kolla någon film eller nåt. Men imorgon blir det kanske bio, inte säkert ännu.
Har inget att skriva om så det blev bara ett tråkigt inlägg, men nu ska jag hoppa i duschen. Tjingeling

080409

Hej, jag heter Karoliina, och jag bor i Finland. Jag är femton år och på fritiden är jag med kompisar, rider, lyssnar på musik, fotograferar, jobbar osv. Jag hade förut en blogg på devtoe, men den var så långsam så jag börjar på nytt här ist. Kommer antagligen inte vara så aktiv, bara skriva när jag hinner/orkar. Min blogg kommer kanske mest handla om mode, mitt liv osv.
Jag vet inte ännu riktigt hur jag ska få min blogg snygg, men jag hinner inte fixa det nu, så jag får ta det senare.

Ha det !
RSS 2.0