GYM

 
Off to the gym!
 

DIAMONDS AREN'T FOREVER

 
Lackat mina naglar ikväll. Testade att sätta på diamanter också! Vad tycks? :)
 

TJENA

Hej hallå. Längesedan jag har haft tid att klicka mig in här. Mycket med allt nu för tillfället.
 
Idag har jag varit till skolan, vi hade färglära inom hårfärgning och lär oss om olika siffror som har med toner och nyans att göra. Mycket teori och trodde inte alls det skulle vara någon kurs för mig, dock var det riktigt intressant och jag längtar på att få börja färga så småningom!
 
Nu ska jag snart hoppa iväg till gymmet, ganska så sugen faktiskt. Ska bli riktigt skönt. Senare ikväll blir det bland annat möte och så måste jag också hinna och handla. Ska också börja på en och annan skoluppgift.
 
Imorgon är jag ledig så då blir det också att fixa ihop lite uppgifter, gym och städdag. Skönt att få bort högen med skolsaker som bara växer. Grejen är bara det att jag böhöver en modell att sminka till sminkkursen. Så den kan jag knappast göra imorgon.. Någon som är frivillig?
En bild från första uppgiften i makeup. 
 

SNYGGA

 

PLÖH

 

06012014

Denna dag har varit ganska händelserik. Hade legday på gymmet, blev lite stressigt då jag skulle och pierca mej också så hann inte döda mina ben totalt, men kommer nog ha förbannat hård träningsvärk imorgon för det.
Jaa, sen som sagt var jag och tog två piercing. Min smiley är tillbaka! Har dock in ett väldigt litet smycke som inte syns under tiden den läker så den inte dinglar på tänderna och blir irriterad hela tiden då den rör på sig. Den andra tog jag uppe i örat, men två stycken till återstår där. Sen har jag och Tobias också hunnit se Hobbit 1 för att sen springa iväg på bio och kolla tvåan. Helt okej, inte min smak av film men helt bra ändå.
 
Snart är lovet slut. Tyckte nästan det skulle bli skönt att få tillbaka lite rutiner och sånt och var glad att min skolmotivation hade återvänt.
Min feelis for dock helt för att min skola är så råddig. Under hela lovet har jag kollat min läseordning tusen gånger för att kunna planera allt.. Senast någon dag sedan checkade jag och hela tiden har det stått att vi börjar på onsdag. Idag!!! märker jag att de ändrat det att vi börjar redan imorgon. Dit for den motivationen.. Nu är jag på så dåligt humör och känner ingen lust alls att åka tillbaka. Usch och fy. Vill tillbaka till arbetslivet, trivs bättre där än i skolbänken. Men vill ju jobba med det jag utbildar mig till så det är väl bara att se mellan fingrarna, bita ihop och kämpa på. Blir nog ingen skola för mig imorgon i alla fall. Har inte packat och har dessutom tusen andra saker att ta tag i imorgon.
 
Mister ni motivationen lika lätt som jag? För mej far den i alla fall med det samma något inte går som planerat. Det suger verkligen, har så svårt att hålla den uppe för något går ju aldrig som man tänkt. Ähh nu ska jag gå och lägga mig så småningom. Imorgon blir det morgongym sen packning, Vasa, skoluppgifter, klädtvätt osv. Blir nog en lång dag!
 
Försökte hitta en passlig bild men misslyckades, så det blir ett långt bildlöst tråkigt inlägg! Återkommer imorgon, förhoppningsvis på bättre humör :D Godnatt

MITT NYA ÅR

På nyårsafton så hade vi inga stora planer, tog det ganska lugnt. Var först på hemmafest, och senare blev det utgång. Nästa år så blir det nog ett häftigare nyår!

 
Har inga egentliga nyårslöften iår, men en hel del som jag vill uppnå eller att ska hända. Mera om det i ett annat inlägg!
 
 
 

ÅRSRESUME 2013 - DEL 2/3

 
I Maj tog jag, Jenni och Mirva en lång helg då vi passade på att ta en sväng till London. När vi körde ner till Tammerfors var det supervarmt minns jag, Maj brukar nog inte alls vara så varm som det var då. Jag spenderade en del tid på Nettis uteservering. Alexandra var hemma från Sverige. Aki badade första gången, brr vad kallt. Jag, Jonas och Aki var och shoppade, Aki hittade den perfekta outfitten, haha. Köpte nya darlings från London. Var nöjd över mina ikea hyllor som pryddes av bland annat fina VS påsar.
 
 
Älskade att ha ögonfransförlängning, för man böhövde knappt sminka sig. John tog dubbelexamen och syrran examen, blev en hel del tårta och godsaker. Fick nya vänner, hade en superbra midsommar. Färgade håret ombré och håret gick av mera varenda gång jag borstade det, det var jag sur över..Påbörjade min 5 veckor långa semester, underbart! Tummen upp för Juni, bra månad och det hände alltid något. 
 
 
I Juli fortsatte min fina välbehövda semester. Jag blev hela 20 år men firade det inte så värst. Hängde på stranden och åt jordgubbar doppade i choklad. Marus var vid mitt nästan varenda dag på sin lunchpaus och så kollade vi en hel del Sons of Anarchy också. Fick veta att jag blev intagen på Estenom i Vasa. I slutet på Juli slog det mig att jag är tvungen att lämna min älskade lägenhet och var tvungen att fixa fint och fota den så jag hade något att titta tillbaka till.
 
 
I Augusti blev jag moster för andra gången. Jag började på Estenom i Vasa vilket också innebar att jag flyttade. Jag tog ut det sista av solen och de blå himlarna. Hatade mitt ombre, för att det var orange men vågade inte göra något åt det för jag var rädd att mitt hår skulle gå av ännu mer. Var på avskedsmiddag, skoj kväll! Var också ute med en shack jag inte brukar träffa så ofta så det var otroligt roligt, det borde man göra på nytt! Nästan alla mina vänner flyttade från Jakobstad till en ny studieort och hela mitt liv ändrades ganska radikalt. På gott och ont.
 
 
 
RSS 2.0