Jeppisdagar.

Nu är åters jeppisdagar över. I bloggen har det fått eka tomt för jag har hållit hus på jobbet, och varenda minut jag inte varit där så har jag varit ute och gått på marknaden, chillat med kompisar eller suttit i skolparken och avnjutit några drinkar.

Idag är det klädtvätt med mera som gäller. Ska dock hoppa i duschen och sen gå och handla lite mat. Vi kör på ett bildlöst inlägg denna gång.

XOXO

Nystädat

Väldigt sällan man ser golvet i mitt sovrum. Nu när jag har städat var jag tvungen att föreviga det. Hihi


Åhh får separations ångest att jag är tvungen att flytta härifrån. Jag trivs ju..
 

Lazy sunday

Helgen har varit en flopp. Nio timmars jobb på fredag samt lördag, altså har jag varit sååå trött hela tiden. Kickstart med jobbet efter 5 veckors ledighet kan man lugnt säga.
Ska ha en lugn söndag, försöka göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Haha, nej jag ska faktiskt försöka städa lite, ser ut som att jag inte äger ett klädskåp. Alla mina kläder ligger lite här som var. Ska sätta på bra musik så är det bara att börja röjja. Senare kommer Marus hit så ska vi fortsätta titta på Sons of Anarchy.

 
Bilder från weheartit
 

Lions do not lose sleep for the opinions of sheep


Min älskade tröja jag införskaffat denna sommar, så mysig. Kommer bo i den i höst.
 

Midsommar 2013

Tänkte äntligen slänga upp bilder från midsommaren. Om det är någon som inte vill vara med så säg till, tar bort med det samma.


Orkar inte förklara så mycket, bilderna får tala för sig själva. Hade i alla fall bästa midsommaren på länge! Grill, bastu, simma, drick, beerpong, sol, bästa människorna. Vad mer kan man begära liksom.


Beerpong.
Ivar & Marus vs. Jag & Mirva
Öl vs. Vodka
Jag och Mirva förlorade med 1, men vi hade ju en bra orsak, haha ;)

 
 
 

Nöjd


Väldigt sällan jag lyckas spara mina naglar såpass långa, på grund av mitt jobb främst. Där går de bara av hela tiden. Nu är det kul att lacka och fixa när de är starka och långa :)

Keep your head up princess, your tiara is falling

Semestern lider mot sitt slut men jag är inte bitter, har haft otroligt bra semester även om vädret inte varit på min sida. På torsdag börjar jag jobba igen, och före det har jag en hel massa att fixa. Mycket att tänka på nu före flytten fast det först är om ungefär en månad.

Länge sedan kameran varit i användning så tänkte rycka i ärmen på Jenni och se om vi kunde ta en blogg photoshoot så att jag skulle kunna piffa upp bloggen, är urtrött på den som bäst.

Tänkte ännu visa min "nya" hårfärg.Hittills har vi bara blekt det en gång så jag siktar ännu på lite ljusare toppar. Bilden till höger var min modell hur jag ville ha det. Kommer antagligen slinga det i en lite askblond ton. Nötte verkligen upp mina toppar och varje gång jag borstade det i början så gick topparna av. Altså är mitt hår ca 5cm kortare än förut, om inte mera :(. Vågar inte blondera det lika radikalt en gång till, så ska försöka vara så snäll åt det som möjligt.
Har dock använt olja i topparna och varit noga med att komma ihåg att sätta värmeskydd och jag ska föna/platta/locka håret. Försökt borsta det så försiktigt som möjligt och inte tvätta det varje dag. Det har nog gett resultat och känns mycket bättre redan efter ca en månad.
 
 

Ingen tonåring mera

Hej bloggen, länge sedan sist.

På måndag fyllde jag så mycket som 20 år. Vi firade min födelsedag sådär halft på lördag med utgång. Jag hade en superrolig kväll trots min fina förkylning som jag dragit på mig.
På måndag var det en stor dag också på annat sätt, fick nämligen veta att jag blivit antagen till skolan. I höst ska jag altså börja studera på estenom i Vasa, vilket innebär flytt och en helmassa andra spännande saker.

Annars så har jag bara umgåtts med mina underbara vänner och försökt ta ut det mesta av min semester.

Glad och förväntansfull inför hösten.
 
RSS 2.0