Tystnad.

På bloggen ekar tystnaden, men mina dagar har varit fullspäckade med jobb, gym och häst. Idag har jag dock haft paus från allt vad träning heter och låtit mina muskler återhämta sig. Känner mig rastlös och skulle mer än gärna velat köra ett hårt gympass idag, men lite får man lov att hålla tillbaka. Men imorgon kör jag på som vanligt:
Morgonskift, ridning, gym.


Fick en idé om att sätta ihop ett inlägg om hur jag tränar, varför, hur ofta osv. Och kanske om mina omändrade matvanor också. Låter det intressant? Eller tycker ni att träning är tråkigt att läsa om?

"Nothing worth having comes without some kind of fight."

Är förkyld men har ändå kommit igång med träningen riktigt ordentligt, samt hälsosamma dieten förutom att jag bakade en kladdkaka igår. Men för mig funkar det inte att utesluta ALLT som är onyttigt. Tråkigt att bara äta sallader etc. så jag ger upp snabbare då, man måste ju unna sig nu som då!
Som sagt är jag förkyld men inte så farligt, lite ont i halsen och täppt i näsan. Tränade runt 1½ timme idag, så otroligt skönt. Känner mig till och med lite friskare nu när jag rört på mig. Jobbet kallar klockan 16.00 före det ska jag hinna duscha, ställa mig klart och laga en fruktsallad att ta med till jobbet, tänkte också ringa Jenni om vi kanske skulle hinna på en kaffe före jobbet. Om hon inte har tid snabbstädar jag lite här hemma.
 
Nu kör vi!

Tattoos

Kom på att jag inte nämnt på bloggen att jag håller på med min andra tatuering. Åvan ser ni min första lilla ink skvätt. Den som är på gång är mycket mycket större. Har altså varit på en sittning men har två stycken kvar. Har inte fotat den ännu ordentligt för den är på ett sådant ställe att jag inte får bild på den själv. Men tänkte nog slänga in en mellan raport före nästa sittning. Supernöjd hittills iaf!

Söndag

Brukar hata söndagar men denna dag har faktiskt varit helt nödvändig. Som ni ser under så har jag äntligen fått diskat, vilket verkligen behövdes!


Ikväll har jag haft Jenni och Mirva på besök, resulterade ett stort sug efter nästa tatuering. Men haha, kanske ska laga denhär som är pågång klar innan jag ens tänker på nästa. Nu ska jag fördriva tiden på det vanliga sättet, serier och bloggar sen blir det natt och imorgon ska jag kanske kila iväg och köpa hårfärg. Spännande!

Must have

Måste. Ha.

Blogg

Som ni märker så har jag aktiverat mej inom bloggvärlden igen. Inte för att jag har något att komma med, men det är lite tidsfördriv. Nu som första mål så ska jag försöka skriva minst ett inlägg per dag så ser vi hur det går. Dock funderar jag vad ni vill att jag ska skriva om. Kom gärna med förslag! Mode, foto, inredning, tankar (om vad isf?), outfits? Vad vill ni se?


Sen vet jag att jag bara lagt upp irrelevanta utfyllnadsbilder på senaste tiden, men jag ska ta tag i kameran och börja fota igen. Hahah här är en bild från novias gamla studio i nykarleby tagen av Niku. Ojj vad jag saknar att jobba i studio, helt klart det roligaste inom fotografering!

Ojj nu börjar magen kurra, dags att tillreda något gott och nyttigt!


 

suck.

Det är som vanligt, försov mig idag. Skulle stiga upp klockan 9, och har massor att göra. Men vaknade lite över 10 då de ringde från jobbet och frågade om jag kan komma och jobba idag fast jag har ledigt. Självklart tar man emot allt man får, så klockan 16 hoppar jag iväg mot jobbet. Vilket betyder att jag inte bara missade mig i uppstigningen men nu har jag ännu mindre tid att hinna göra så mycket som möjligt. Dessutom trodde jag att inte jag hade några fler egna skift denna vecka, men hade tittat fel och ska nog jobba imorgon ändå. Men inte klagar jag, ju mera jobb desto bättre.

Resfeber

Jobbet gick ganska fort på grund av de stora folkmassorna. Efter nio surrade jag vidare till Mirvas och satt där en stund. Pratade om lite allt möjligt, bland annat om att resa.


Har sånn resfeber. Nu är det miami som lockar med solen, stränderna, shoppingen och de långa nätterna. Ojj så roligt det skulle vara. Vem vet, ska nog snart någonstans! Med snart menar jag inom detta år. Måste slippa bort härifrån, glömma allt och leva någon annans liv en stund bara.

Build a bridge


Har varit två ännu dåligare dagar nu än vanligt. Över det vanliga så har allt gått åt skogen. Nu ska jag dra till jobbet fast jag helst av allt skulle krypa under täcket och drömma mig bort från denna värld. Well ha en bra torsdag.

Tisdag

Idag är det tisdag. Men inte vilken tisdag som helst, det är nämligen lönedag. Så nu har jag varit och handlat massor med mat och behövligheter, usch så dyrt det blev. Senare är det jobb som gäller, ganska skönt när jag ändå var ledig igår. Men före det ska jag hinna betala räkningar och städa lite mera. Är dock väldigt trött så jag överväger en powernap, haha.

Aktiv idag

Har haft så sjukt mycket överlopps energi idag. Har jobbat, städat skåp, tvättat kläder, fixat en plats åt mina skor som inte används så ofta, uppdaterat min tumblr (med gamla bilder men ändå), lagat mat (nyttig sådan) och nu tänkte jag att det får räcka idag så ska se några avsnitt av någon serie och sen tar jag nog så småningom natten. Ledig dag imorgon, hoppas jag får lika mycket gjort då. Tänkte iallafall ta en lång promenad, hälsa på vid gamla skolan, tvätta klart alla kläder samt äntligen få upp mina tavlor. Men först av allt ska jag ta en ordentlig sovmorgon!


Konstskolan


Tittar igenom bilder på hårddisken. Detta är från en tråkig fredag i konstskolan, i brist på bättre så fixade Annelie blommor till mitt hår. Fint så.

Lördag


Idag är jag ledig från jobbet. Steg upp en 11 tiden, mat hos päronen klockan 12. Efter det har jag inte gjort mycket, fixat lite i lägenheten, varit ute på en trevlig promenad med Mirella samt duschat och ställt mig för ikväll, helt i onödan. Nåja, nu ska jag fortsätta se serier men först ska jag duka fram lite frukter att stoppa i mun.

Gina tricot


Är lite tvungen att få halsbandet med "elefant betarna", samt halsduken, mössan, väskan, shortsen (har provat dem i butiken, de sitter som en smäck!) och allt annat förstås. Tror dessa collage får räcka för idag, mitt ha-begär skriker som aldrig förr och min börs har gömt sig.

Chicy.se


Dessa är plagg jag mer än gärna sätter på mig i sommar, och före det också. Svarta tröjan är ju bara för härlig. Spaceshort, virkad klänning, fin (välbehövlig!) nyckelring, finfina väskor. Mmm, sommar kom kom kom, kssksskss. Orkar inte med denna mörka äkliga årstid längre. Getaway trip, anybody? Om bara min ekonomi skulle ge med sig så skulle jag sitta på ett plan påväg någonstans redan!

asos.com


Fastnade i att sätta ihop klädcollage, i brist på annat. Älskar allt i detta collage. Ni får nog vänta er några flera collage inatt, denna tjej är nämligen inte trött ännu.

Cos it's only you can touch me deep enough to heal

Idag är ingen bra dag. Kan inte ens minnas när jag senast hade en bra dag. Jag försöker se tillbaka på de senaste månaderna, vad jag har gjort och åstadkommit. Joo jag har suttit hemma och gråtit, varit ut varje helg och druckit mig redlös, ibland till och med oftare. Sen försöker jag bara jobba så mycket som möjligt, och pengarna jag förtjänar så lägger jag bara på massa kläder och liknande i ett desperat försök att trösta mig själv. Jag ser när resten av människorna runt mig går vidare med sina liv medans jag står och trampar på samma ställe.
Jag vet inte hur jag ska få mitt liv värt att leva nåmer, allt har spårat ur så mycket och det resulterar till ett självhat. Folk tror att jag har börjat må bättre för det är det jag försöker visa dem, sanningen är att jag mår precis lika dåligt som jag gjorde ett par månader sedan. För ingen orkar med en patetisk, dyster tonåring.

Men det är nu jag hoppar i duschen, sminkar mig för att täcka de svarta ringarna runt ögonen som jag fått pga att jag sovit i medeltal 5h/natt i ca två månader, ibland mera ibland mindre. Sen är det bara att dra på ett smile och åka till jobbet.
RSS 2.0