YEEEAHH!


Efter tre äkliga år i gymnasiet så kanske det var lite värt det när det äntligen är över och jag får vita mössan på huvudet. /Happy girl

Dumdidumdum

Bloggen lämnade åt sidan igen eftersom jag haft en otroligt bra helg, känns som jag skulle ha haft en 4 dags helg. Sköönt.
Helgen har innehållit fest, kalas, lite longboarding (vilket är otroligt roligt), och igår var det bilskola plus shopping i kokkola som gällde. Fick hem 2 par byxor och lite smycken.
Nu är det bara att se fram emot nästa helg då.

Träning

Har sånn träningslust, men förstås ska jag vara förkyld då så jag kan inte träna. suck.

OHI ON

Nu är alla studentskrivningarna skrivna, nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på det bästa!

Idag efter studentskrivningarna hälsade jag på syrran och lillkillen, sen hem och chilla en stund. Vidare till posten för att hämta paket, och sen till prisma på möte. När jag kom hem klippte jag min lillebrors hår och sen färgade mamma mitt. Samma färg, men skönt att inte ha någon utväxt och håret blir så underbart mjukt när man färgar det. 

På posten hämtade jag då altså Poets of the falls nya album som jag hade förhandsbeställt. Altså fick jag hämta ut den samma dag som den släpps i butiken, awesome. Så fina låtar, lite mer upbeat skulle gärna ha hört men ett väldans bra album än en gång, love it. Hittills är min favorit "The distance". Men måste höra igenom några gånger så man hör alla små saker, poets of the fall is all about the details så.

Btw så längtar jag efter sommaren..

Spännande

Efter lite över 4 år på apotekets kassa, så hade jag min sista arbetsdag i lördags. Idag börjar jag på mitt nya jobb, även detta kassa arbete. Spännande ändå med något nytt. Kommer vara hemskt nu de första dagarna, för jag hatar att inte behärska saker.

Idag hade jag en väldigt nyttig pratstund med en av lärarna. Alla andra har varit ganska så negativa och känns som man blivit nertryckt och vem får inte motivationsbrist då. Men han hjälpte mig upp ur gropen jag fallit i, och jag känner att motivtationen är påväg tillbaka. Awesome.

Nu ska jag åter igen sticka näsan i psykologi böckerna, skriver nämligen på onsdag. Det är mycket nu, så får vara extra noggrann med att ta vara på de lediga stunderna.

Ha det bra!

Sjuk

Ligger hemma på grund av fökylning, det samma igår. Så idag ska jag bara vila för att kunna ta en runda till O'learys med Mirva senare. Eller ska försöka läsa till studenten här före.

Så less på allt med skolan att göra nu. Kan det inte bara vara avslutning så mitt slutarbete skulle vara gjort och jag skulle få besked om att jag nog har klarat studenten. Åhh snälla.

För ärligt talat tror jag inte jag kommer få nån studentmössa på huvudet detta år. Modersmål gick så dåligt, och psykologin som jag har framför mig kommer gå åt skogen har jag på känn.

Slutarbetet däremot, jag är nöjd. Men lärarna mindre nöjda. Konstigt när det de första veckorna i skolan betonas att man ska göra vad man vill och konst är olika för allihopa. Jaha, nejmen nu är allt man gör fel tycker lärarna. Aldrig får man hör något positivt utan allt är bara felfelfel. Lärarna vill bara ha mera, vaddå mera!?

Åhh, fluminlägg. Men ångesten över dessa kommande veckor är stor. Men nu är det snart helg iaf, så ska försöka låta mig själv varva ner. Måste dock sitta med näsan i psykologi böckerna för att ens ha en chans att få godkänt.

Ha det bra!

Studiofoto

Smakprov från gårdagens fotografering.

Before i die.

Vill ha


Vill ha smiley-piercing

Remember

Whoever comes
are the right people

Whatever happens is the
only thing that could have

Whenever it starts
is the right time

When it's over
It's over

/Unknown

Random update

Tänkte slänga in ett random inlägg i brist på annat.

Idag är det måndag. Idag är det en dålig dag. Idag har jag skrivit student i modersmål. Idag har jag varit på kaffe med Jenni. Idag har jag surat. Idag har jag stressat.

Ja ni fattar, inte så jätte givande dag. Imorgon har jag fotografering i studion. Inte peppad alls. Känns som om mitt slutarbete håller på och gå upp i kattröven, samma med min studentmössa.

Idag är jag sur, inåtvänd och omotiverad. Hejdå.

Photoshop

Hade tråkgt och sökte någon random photoshop tutorial. Och denna slängde jag ihop. Använde samma bilder som den som gjorde tutorailen hade använt. Sen skulle jag testa på någon egen bild, men det sket sig.

Torsdag

Snart helg! Otroligt skönt.

Idag är jag dock hemma från skolan för att läsa till studentskrivningarna, fixa det sista till fotograferingen på tisdag osv.

Måste alltid efter 10 sidor ta en kreativ paus. Klarar inte av att läsa långa sträckor!

Har lovat Alexandra att öka min bloggning, det har ju gott sådär. Men nu ska jag verkligen försöka blogga mera..

Ha det bra!

I Hate It When Jesus Rides Dinosaurs In My House

Skönt, redan mars. Kan inte vänta tills sommaren. Sommaren 2012 tror jag kommer bli awesome!

Bloggen har lämnat i andra hand nu då jag har haft en hektisk sportlovsvecka. Har verkligen sportat! Slutade att rida ca ½ år sedan då hästen jag red flyttade stall. Men i måndags hoppade jag Mirvas häst, Papric, otroligt roligt. Sen var jag ännu på gym. Så i tisdags red jag min gamla sköthäst Gary, så skönt att få sitta på hans rygg igen. Otroligt bra häst som tyvärr ska säljas så jag kommer inte kunna rida honom många gånger mer. Igår red jag Papric igen för Mirva har stuckit till London (avundsjuk!), och idag var jag först på en terrängtur med Papric och sedan med Gary en sväng.
Efter en sådan vecka skriker mina muskler, och jag känner muskler jag inte visste fanns. Men ikväll har jag badat bubbelbad och hoppas på att jag mjuknade upp lite, bättre känns det iaf.

Har outfitbilder och sånt att slänga upp på bloggen, men det hinner jag nog med senare. Nu ska jag fortsätta lyssna på underbara låtar med Gotye och Loreen. Kanske slänger på några house före läggdags också.

Imorgon hoppar jag i bilen och kör iväg mot purmoskogarna för att sätta i förlängning åt Alexandra!

Ha det bra!
RSS 2.0