280912

De sista 1½ dagarna i London hade jag inget internet så kunde inte blogga. Skit dag så jag återkommer en annan dag.

Godmorgon

Håller på och ställer oss som bäst för näst sista dagen i London. Ska ta en ordentlig shoppingdag. Undrar hur jag ska få hem allt utan att överstiga väskans maxvikt!
Har inte fotat nästan alls här, fast kameran såklart hängde med. Men till exempel igår så regnade det hela dagen så då tog jag och Mirva en dag off, vi gjorde bara ett besök till Harrods, men annars chillade vi endast.

En dag var vi ut och gå i Kensington Gardens, så därifrån har jag några få bilder som kommer upp senare idag, men först lunch och shopping!

Shoppat

Shoppat hittills!

Geek tee - TopShop
Döskalle tee - Zara
Grå tröja - Forever21
Skor - Forever21
Ballerina - Zara
Underkläder - Victoria Secret
Döskalle spargris - Urban outfitters
Hip flask - Urban outfitters
Lädervantar - Topshop
Hårband - Forever21
Gymkläder - Niketown
Byxor - Topshop

Har altså blivit en hel del shopping hittills.
Idag har vi varit till Harrods, jag köpte inget, men roligt att titta på alla design kläder, skor, möbler, you name it.
Bara några dagar kvar nu, har hemlängtan men ska göra det bästa av dessa dagar! Nu tar jag natten för imorgon är det tidig väckning och sen en dag på stan. Ha det bra.

Outfits

London Fashion Weekend

En mängd bilder från catwalken.

200912

Hellou, jag sitter som bäst och chattar med älskling och läser lite bloggar medans Mirva fönar sina byxor torra. Vi har varit ute på lite shopping och hittade bland annat skor och lite underkläder från Victoria Secret. Snart ska vi ut igen, mat på schemat, sedan går vi säkert i lite affärer igen. Mot kvällen vet jag inte, kanske ut och gå en sväng. Men denhär förkylningen tar musten ur mig så det skulle nog va skönt att gå och lägga sig tidigt idag igen.
Min telefon har inte fungerat hittills, men ska se om jag kanske köper prepaid eller något så jag kan använda den. Lite jobbigt när Mirva och jag tappar bort oss i varenda affär när de är så stora och det inte går att ringa till/med min telefon.


Nu kurrar magen, dags för lite påfyllning. Pusshej

Godmorgon

Igår var jag så trött så jag orkade inte uppdatera bloggen på kvällen. Men i alla fall så var vi ut på lite små shopping, eller ja in i två butiker på 2½ timme.. Så stora är affärerna här!

Nu har vi kravlat oss upp, duschat och klockan börjar vara halv 9. Detta blir antagligen en ganska lugn dag med shopping. Tänkte bland annat besöka Londons nya Victoria Secret butik.

Vädret ser lite dystert ut men som tur regnar det inte! Min förkylning är ännu väldigt jobbig men hoppas den skulle lätta lite tills helgen!

London Baby

Har nyss checkat in på hotellet, som är riktigt fint och bra. Nu ska vi antagligen chilla en stund och sedan fixa oss och gå ut och äta någonstans. Cya!

Hemhem

Är hemma ikväll. Känner mig trött, kall och frusen. Det värker i varenda muskel efter dagens arbetsskift. Myser med bloggar och lite marabou-daim som älskling köpte åt mig. Imorgon blir det jobb igen, 9.00-18.15. Huhhu.. Men nästa onsdag åker jag på en liten semester med Mirva! Lovely.
Nu ska ja läsa lite mera bloggar och sedan blir det ått sova så jag orkar imorgon.

Over & out

God morgon!

Godmorgon mina läsare!
Vaknade för cirka en timme sedan. Är ensam hos Topias, han åkte till jobbet redan klockan sex. Dagens feelis är på topp och nu tänkte jag äntligen visa lite bilder på vad jag håller på med, dock har jag bara mobilbilder ännu.Altså detta är min blivande lägenhet! Jag renoverar för fullt för den är i väldigt dåligt skick. Förut bodde en gammal tant där, i cirka 12 år. Och helatiden har hon rökt inomhus. Men som tur håller lukten på att försvinna nu när tapeterna är borta. Har tydligen ingen bild på sovrummet men det är inte så mycket att se ännu.
I lägenheten kommer jag måla tak och väggar, även golvet ska bytas till laminatgolv. Mycket kvar att göra altså, håller på med att spackla väggarna och slipa dem. Som nästa ska det grundmålas och målas.

Nu blir det att kila över dit och fortsätta spackla och slipa. Detta blir nog bra det!

11.09.2012

Idag steg jag upp förvånansvärt tidigt med tanke på att jag jobbar först 14.00. Steg hurttigt upp vid Topias klockan 9, hoppade i kläderna och körde hem till karby. Här hemma körde jag spa morgon med choklad-ansiktsmask och en lång, skön dusch. Nu har jag betalat lite räkningar, läst bloggar och fixat mig. Nu bär det snart av till stan, och senare på jobb. Har väll inget annat att komma med just nu, men ska försöka fixa lite bilder tills nästa inlägg. Pusshej!
RSS 2.0