Höstigt

Ute regnar det och själv sitter jag invirrad i en filt med ylletröja på och fryser ändå. Är hemma för en gångs skull.

Kamerans batteri ekar tomt, minneskortet likaså. Ska komma ihåg att ladda kameran och visa er vad jag riktigt håller på med om dagarna. De som följer mig på instagram vet dock, Karoliinaw heter jag där.

Nu ska jag läsa lite bloggar, lyssna på musik och försöka få sorterat lite av mina egodelar.

Ligger och myser

Dagen har varit väldigt stökig. Sov för länge, skyndade till jobbet till klockan 9 utan att ha ätit morgonmål för att hinna. Kom till jobbet, märker att jag börjar först 13.00. Suck. Men som tur har jag en snäll arbetgivare som bytte mig till morgonskiftet så jag fick jobba 9.00-16.30. Puh.
Sen ikväll har Topias och jag bara sett på SOA, vilket för övrigt är en höjdar serie som jag rekomenderar varmt. Motorcykelfantast eller inte.
Älskling hoppade i duschen och jag myser under täcket med lite bloggläsning och som musik hör jag på regnet som öser ner där ute. Got to love höst sålänge man är tryggt nerbäddad i en säng. Annars inte så värst.

Imorgon är jag ledig *glädjeskutt*. Tänkte betala räkningar, släpa min rumpa till gymmet för första gången på allt för länge, samt ringa viktiga samtal.

Ojj, blev visst ett långt inlägg om allt och ingenting. Men tänkte bara meddela att jag lever.
Snart börjar det kanske hända lite mer spännande saker i mitt liv så då ska jag försöka uppdatera mera (tror jag på detta själv äns). Ähh, men försöka går ju!

Nu ska jag fortsätta titta på andras intressanta bloggar istället för på min egen som ekar tomt.

Over & out

14-08-12

Som ni märker suger jag på att blogga, men det beror helt enkelt på det att jag hatar att blogga utan bilder. Och kameran har inte hängt med så mycket som jag velat denna sommar. Glömsk som man är, och lat för den delen. Och varenda gång jag får mitt sug att blogga tillbaka så är det som bortblåst nästa dag, eller så glömmer jag helt enkelt bort att jag har en blogg.

Bor i princip hos Topias nuförtiden, kommer bara hem nu som då för att hämta mera kläder. Men jag trivs med honom och vill umgås så mycket som möjligt. Nu är jag dock hemma, och ska sova i min egen säng för första gången på mycket länge. Borde nog spendera mera tid här, med mamma.

Imorgon är jag ledig. Ska försöka hinna med en hel del. I alla fall leverera bröllopsbilder till ett väldigt vackert brudpar och sen ska jag också försöka hinna träna. Lite städning har jag också på schemat.

Till slut får ni se två bilder från början av sommaren som Alexandra har fotograferat.
Armbandet som skymtas på bild ett har jag fått av Topias, älskar det!
Dock har det skett lite ändringar med håret så jag ser inte riktigt ut såhär mera. Har ombre färgat hår, altså ljusa toppar men resten mörkt!
RSS 2.0