BACK TO THE WOODS

Idag fick vi en praktisk uppgift istället för att ha lektion. Vi skulle laga en kreativ frisyr innehållandes någon sorts accessoar. Jobbade med Julia idag, blev faktiskt ganska nöjd även om det finns tusen saker jag gjort på annat vis. Här får ni i allafall se resultatet.
 
 
Sen har jag också hunnit dra ett riktit bra gympass idag. 60min crosstrainer + 6 benövningar. Såja!
 
Nu ska jag skriva klart om dagens uppgift och skicka in det till läraren. Senare kommer min julklappslista upp.
 
XOXO

RETROGRADE

 
Dethär kollaget skulle ha kommit upp en vecka sedan, men hade tydligen glömt att publicera det. Jag och Mirva stack i allafall iväg till London i en vecka. Skönt att släppa vardagen för en stund. Shoppade en hel del, köpte bland annat en hel del julklappar, skönt att ha det något så när under kontroll.
 
Nu har jag en stressig helg framför mig, idag ska jag på genrep till vår modevisning som vi ordnar från skolan och imorgon är dagen D. Alla är hjärtligt välkomna till Academill i Vasa. Dörrarna öppnas 18:00 och 19:00 börjar visningen.
 
XOXO

TREMORS

Blev trött på mitt hår då det var så slitet så jag hade fina Alexandra att kapa av det.

 
 
 Såhär såg mit hår ut före. Slitet, blekt tusen gånger, färgen höll inte i längre osv. Älskar långt hår, det medger jag. Och jag ska absolut spara ut det igen. Men nu har jag lärt mig att mitt hår inte är superwoman, det slits verkligen när man färgar hit och dit. Nu ska jag vara så mycket snällare med mitt hår. Möjligtvis slinga det lite ljusare och sedan bara låta det växa i lugn och ro.
 

Såhär ser jag altså ut nu. Kan lugnt säga att det inte är lika mycket min stil som det långa, men altså jag trivs superbra! Det var verkligen dags för en förändring.
 
Tänk vilken skillnad 20cm hår kan göra.
RSS 2.0