make up wanties

Fixade ihop ett litet collage med smink som jag behöver köpa eller vill ha. Min femhundratolfte brow wiz tog slut allt för länge sen men jag har dragit mig för att beställa en ny, så tråkig att köpa men så effektiv att ha. Fixar brynen mest med Anastasias dipbrow pomade, men har jag brottomt eller inte riktigt får till det så går jag in med brow wizen, den får man fixat de minsta detaljerna med. Har verkligen ett love-hate förhållande med bryn altså. Älskar hur man kan ändra dem och att man direkt ser bättre ut när brynen är på, men altså att plocka dem är något av det jag tycker minst om i sminkvärlden. Sen blir de ibland bueno superbra, men så ibland så får man inte till det hur man än fösöker. Men sånt är väl livet, haha. Sen tänkte jag absolut testa Jeffree stars läpprodukter efter att ha hört massa lovord om dem. Skulle gärna se att något från Urban Decays härliga kollektion skulle landa i min makeup-samling, och behöver verkligen nya kvalité ögonskuggor. Har fått nog av att kisa med ögonen mot spegeln och inte se alla detaljer, så en zoomspegel (vad det heter på riktigt vet jag inte) ska införskaffas asap. I vår och sommar vill jag gå med ljusrosa/nude naglar, O.P.Is Tiramisu for Two ser ju perfekt ut.
 
1. Anastasia Beverly Hills, Brow Wiz i färgen Dark brown. 2. Urban Decay, Naked Ultimate Basics Palette. 3. Jeffree Star Cosmetics, Velour Liquid Lipstick i färgen Androgyny. 4. Benefit, POREfessional face primer. 5. NYX Professional, High Definition eye shadow base. 6. O.P.I, Tiramisu for Two. 7. Jeffree Star Cosmetics, Velour Liquid Lipstick i färgen Sagittarius. 8. Jysk, zoomande make up spegel. 9. NYX Professioonal, Matte Finish Setting Spray.
 
Det var ingen liten lista det. Nå jag klickade i allafall hem ett litet paket från beautybay så jag får avbockat några grejer. Kan visa här på bloggen när de landar i min postlåda.
 
XOXO

Kommentarer

Sänd gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-post: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0